FOLKEHAV: Bilcross er helt på høyden i sin 39. sesong. 2020-sesongen blir den 40. sesongen i bilcrosshistorien. Foto: Stian Ormestad.

Her har vi samla mange av sakene som er skrevet på Bilcross.no i 2019-sesongen. Les også Bilcross.nos oppsummering av sesongen i denne saken.

Vi sier bare: – For en bilcross-sesong det har vært!

Dette er resultatet etter tett oppunder 10.000 kilometer for å dekke årets bilcross-sesong, fra første spinn til siste målgang:

Bilcross-sesongen 2019:

3-timersløp på Grenland i januar: – Vi satset på rutine ut fra start!

3-timersløp på Grenland i februar: Knepen ledelse etter to punkteringer.

3-timersløp på Grenland i mars – finaleløp: Kjempekrasj på Bakkerud – seier til Susanne og gutta!

Første Landsfinale-kvalløp i Bergen: Lasse Rud til topps – for tredje året på rad!

1. runde i Bilcross.no-cup, Vårløp på Kongsberg: – Jeg satt med hjertet i halsen gjennom fem finalerunder!

Roppecrossen: Endelig klaffa alt på hjemmebane!

Dreamteam: Tredobbel Dreamteam-seier – og Lasse Rud ble best av de beste.

Vårløp på Aremark: Tuva gikk på en stjernesmell i sitt aller første bilcrossløp.

1. runde i Hamar-cup: Sladda inn til seier – satser for fullt på resten av cupen.

Sesongåpning på Landsfinale-banen Gardermoen: Se opp for en lavtflygende Volvo på Gardermoen!

Sesongåpning på Landsfinale for veteran-banen Hønefoss: Velta og vant!

Sesongåpning på Landsfinale for damer-banen Valdres: Seier i generalprøven.

Eliteracet på Bjorli: Borten, Sivesind og Fossum til topps!

Himmelspretten på Moa: Vått og rått!

Juniløpet på Smådøl: Finaleraceren tok siste stikk etter tre omganger – og tre finaler!

NMK Namdals jubileumsløp: Vant med millimeters margin, – litt dytting er lov, det er jo bilcross!

Landskamp.no: Steffen Hansen tok sin aller første seier!

2. runde i Bilcross.no-cup, Sankthanscrossen: Vinn eller forsvinn!

2. runde i Hamar-cup: Ledelsen skifter, – dette blir spennende!

Talentracet på Grenland: Se bilder fra Talentracet 2019.

Goldagsløpet: Sondre Evjens største bilcross-seier, – vant jeg?

Smådølfestivalen: – Jeg hadde null forventninger, derfor smaker seier så sinnsykt godt!

Sommerfestivalen: Volvo-arvingen tok sin aller første seier.

Elverumfestivalen: Se bilder fra Elverumfestivalen.

Finnskogfestivalen: Tre napp på fem år – Trine har fått et nytt «møbel» i stua

Krabycrossen: Mari kjørte fra gutta, – det beste var å slå broder’n!

3. runde og finale i Hamar-cup, Neglespretten: Dro til Neglespretten for å selge bil

3. runde og finale i Bilcross.no-cup, Sørlandsmesteren: Martinsen, Løver og Sætren til topps!

NMKs Mesterskap nord: Kanonen ifra nord vant NMKs Mesterskap Nord.

NMKs Landsfinale for veteraner: Tor Ole Grythe til topps!

NMKs Landsfinale for juniorer: Emil Sivesind er landets beste junior, – endelig!!!

NMKs Landsfinale for damer: Anne Skollerud ble landets beste bilcrossjente på glatta, – også med boble, da!

NMKs Landsfinale: Jørn R. Grinden er landets beste bilcrosser – igjen!

Andre godt leste saker i 2019:

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

Hedret sin avdøde sønn: – Jeg kjørte for Ronny

Fredags(bilcross)filmen: Det verste fra det beste bilcross-året

Andreas Bakkerud varmer opp til VM-åpning med bilcross: – Blir en utrolig kul greie!

Redder rustne skogsvrak: Sjekk disse bilbyggene!

Samme bil, motor og startnummer: – Målet er å runde hundre løp og gi bobla minst en pallplass til!

Åge Kjærran – bilcrosseren med flest kjørte løp?

Bilcross-bloggen: Når tok det egentlig av?

Du kan også bruke søkefunksjonen i bunn av annonsene, hvis du vil lete opp en annen sak fra Bilcross.no-arkivet.