Tredobbel Dreamteam-seier – og Lasse Rud ble best av de beste

BEST AV DE BESTE: Lasse Rud (NMK Gardermoen) var på vinnerlaget – og slo tilslutt sine lagkompiser i en superfinale. Foto: Stian Ormestad.

Vinnerteamet vant for tredje gang – av tre mulige – og befester sitt renommé som Norges beste bilcrossteam.

Sjekk også: Hvem blir årets Dreamteam?

Sesongstart på Starmoen, NMK Elverum, gikk av stabelen helga 12 – 13. mai, med Mai-løpet på lørdag og Dreamteam på søndag.

SESONGEN ER I GANG PÅ STARMOEN: Årets høydepunkt er som vanlig Elverumfestivalen, årets dato er helgen 10 – 11. august 2019. Foto: Stian Ormestad.

Smaker godt å bli best av de beste

Team Godt og blandet har hatt noen små utskiftninger opp gjennom de tre årene med Dreamteam på Starmoen, NMK Elverum, men stammen er den samme.

Årets vinnerlag var: Jørn Grinden (NMK Elverum), Magnus Bergsjøbrenden (NMK Gardermoen), Stig Stamoen (NMK Elverum), Kjell Morten Snøan (NMK Støren) og Mathias Bergsjøbrenden (NMK Gardermoen).

Etter triumfen fikk vinnerlaget kjøre en superfinale mot hverandre. Denne vant umuliusen Lasse Rud (NMK Gardermoen), som innrømmer at det smaker å bli best av de beste:

– Ja, det var moro, sier Lasse – som legger til at det var Jørn Grinden og Magnus Bergsjøbrenden som tok seg av seieren i den ordinære Dreamteam-A-finalen.

Kvalifisert til årets Landsfinaler

KLAR FOR LANDSFINALE PÅ HJEMMEBANE: Magnus Bergsjøbrenden (NMK Gardermoen). Foto: Stian Ormestad.

I Mai-løpet på lørdag var det den samme Magnus Bergsjøbrenden som tok totalseieren i åpen klasse, mens juniorklassen ble vunnet av Kristian Lien (KNA Solør).

I juniorenes Dreamteam-oppgjør ledet Silje Gjenga Lund (NMK Hamar) og Marcus Haug (NMK Hamar) etter innledende omganger, foran Kevin Wiken (NMK Hamar) og Jonas Spangen (NMK Hamar), og Vilma Åsheim (NMK Trysil) og Hein Høljeneset (NMK Trysil) på en delt andreplass.

I den avgjørende finalen ble kortene stokket om, og Kevin Wiken og Jonas Spangen gikk seirende ut av juniorenes Dreamteam-oppgjør.

Dameklassen i Mai-løpet ble vunnet av Camilla Norgård (NMK Trysil). Komplette resultatlister finner du under – løpet teller som kvalifiseringsløp til årets Landsfinaler.

Resultatliste Mai-løpet NMK Elverum 2019 – damer

Resultatliste Mai-løpet NMK Elverum 2019 – junior

Resultatliste Mai-løpet NMK Elverum-2019 – senior

Resultatliste Mai-løpet NMK Elverum 2019 – dreamteam

Neste på bilcross-planen for NMK Elverum er den tradisjonelle storløpet Elverumfestivalen 10 – 11. august 2019.

Sjekk video fra tidenes første Dreamteam:

Sjekk også: Liste over kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinaler 2019.