Lokker med boller og brus: – Blitt for høy på seg selv

BILCROSS-BAKING: Malene Haugland Sørlie lover boller og brus til alle som klarer å slå ektemannen Sigbjørn Haugland på Rallebanen i år. Foto: Privat.

– Boller og brus til den som tar fra Sigbjørn Haugland seiereren i år! Sjansene er gode, for jeg venter fortsatt på nye vinduer i huset.

Sjekk også: Første cup-poeng delt ut på Kongsberg.

Det lover Malene Haugland Sørlie, som innrømmer at det har blitt litt slitsomt å bo under samme tak som bossen i Bø, kongen av Rallebanen, den suverene Sigbjørn Haugland (NMK Bø) som vant samtlige løp på hjemmebane i fjor.

Til og med kona ser sitt snitt til å jekke ned den kjepphøye mannen sin, derfor baker hun som besatt frem til sesongåpningen på Rallebanen helga 11. og 12. mai 2024.

De diggeste bakverk

BILCROSS-PAR: Malene fridde til Sigbjørn på startplata på Rallebanen – og fikk ja. Det skjedde under NMK Bø sitt Høstløp for ni år siden. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Nå fylles fryseren med de diggeste bakverk, – til informasjon så baker jeg sabla gode kanelboller, sier Malene til Bilcross.no, som har fått innblikk i bake-beefen som foregår både på åpne og i mer lukkede fora.

Det hele startet i en egen chat for NMK Bø-medlemmer, men ordet – og lukten av nybakte kanelboller – har spredd seg utover det ganske bilcrossland:

– Boller og brus til den som tar fra Sigbjørn Haugland seiereren i år!

Finpusser på «vinnerbilene» sine

BAKE-BEEF: Sigbjørn er litt lei seg for at det ikke går an å slå seg selv, ser vi av skriveriene i NMK Bø-medlemmenes chat. For han er glad i både bilcross-seiere – og boller og brus. Foto: Privat.

– Sjansene er gode, for jeg venter fortsatt på nye vinduer i huset, forteller Malene som mener bilcrossen kan stjele litt vel mye tid om dagen, når Sigbjørn finpusser på det han konsekvent kaller «vinnerbilene» sine.

Sesongåpningen på Rallebanen finner sted helga 11. og 12. mai 2024, og løpet er 1. runde i årets Bø-cup, det teller som kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinale for åpen- og juniorklasse.

Bø-cup 2024 fortsetter med Sommerløp i juli og Høstløp siste helga i september – da blir det også finale i årets Bilcross.no-cup.

Allerede 70 påmeldt

BAKE-MARATON: Det bakes for harde livet, i håp om å kunne servere vinnerbakst til den eller de som klarer å slå Sigbjørn Haugland på Rallebanen i år. Ingen klarte det i fjor. Kone og barn forteller at de vil stå klare til å dele ut boller og brus til den eller de som skulle klare det i år. Foto: Privat.

Årets første løp på Rallebanen neste helg har påmeldingsfrist til uka, torsdag 9. mai klokka 18.00 – og det er en uke før fristen går ut hele 70 navn på startlistene.

Du finner foreløpig startlister her, tilleggsregler her, og påmelding kan gjøres her. Arrangøren NMK Bø sin nettside finner du her (alle eksterne lenker).

Har du tips om flere gode saker, så bruk gjerne bilcross.no@gmail.com.

Fra arkivet: Malene fridde til Sigbjørn på startplaten.

Fra i fjor: – Hva skal en si? Alt gikk som planlagt.

BAKEBILDE: Som nevnt i Bilcrosspraten, spurte Stian i Bilcross.no etter et «bakebilde». Autokorrekt ville ha «bakebilde» til å bli «nakenbilde». Sigbjørn var klar, han – men heldigvis ble skrivefeilen rettet opp i tide og dette bildet kom istedenfor. Foto: Privat.

Bilcrosspraten med bilcrossbossen i Bø:

Bilcross-TV – se Remi vinne i sesongstarten 2024:

Reiser over hundre mil for å hjelpe barnebarnet på løp.

SATTE DU PRIS PÅ DENNE BILCROSS.NO-SAKEN?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Sjekk også: – Ett bud? En tusenlapp, takk!

,