Fridde på startplata på Rallebanen

haugland1

FRIDDE – OG FIKK JA: Malene Thoresen Sørlie fridde til Sigbjørn Haugland på startplata på Rallebanen – og fikk ja. Foto: Stian Ormestad.

Ingen visste hvorfor det ble kalt inn til et ekstraordinært førermøte – aller minst hovedpersonen selv.

Lørdag 26. september 2015 skulle årets Bø-cup avgjøres på Rallebanen, der alle tre løpene på banen var tellende for totalresultatet. Det ble et flott og raskt stevne med mye kjøring i strålende høstsol hele dagen.

Hjemmekjører Sigbjørn Haugland (NMK Bø) lå på en sjetteplass før finalen, etter en sterk andreplass fra 1. runde i cupen. Men det skulle ikke klaffe i finaleløpet – sportslig sett. Men utenfor banen sikra han seg full pott:

Kjæresten Malene Thoresen Sørlie hadde planen klar, etter to måneder med nøye planlegging sammen med nøye utvalgte alliansepartnere – som alle klarte å la Sigbjørn leve i uvitenhet.

Med ekstraordinært førermøte før finalene, var plottet snart fullendt. Sigbjørn ble dratt fram foran alle sine konkurrenter, Malene kom fram og gikk ned på kne.

Hun fikk et ja og det hadde hun regnet med, forteller hun til Varden – les hele saken i lokalavisa (ekstern link). De to har vært et par siden påska i fjor, og sjøl om Malene ikke er helt bitt av bilcross-basillen enda er hun med på løp når kjæresten kjører.

– Jeg liker fart og spenning, forteller hun til lokalavisa, der den kommende brudgommen forteller at hun kanskje må til pers på banen hun også før det blir bryllup. Uansett er han imponert over sin kommende kone.

– Tøft gjort, og tøff plass å gjøre det på! En ellers dårlig dag på banen ble reddet på en fantastisk måte, forteller Sigbjørn Haugland til bilcross.no. – Et minne for livet fra Rallebanen!

Både finaleløpet og Bø-cupen 2015 ble vunnet av Per-Arne Ralle (NMK Bø) i åpen klasse, May Brit Haugland (NMK Bø) i dameklassen og Ole Martin Olsen (NMK Grenland) i juniorklassen.

ralle1

VINNERNE I BØ-CUPEN: Ole Martin Olsen (NMK Grenland) i juniorklassen, May Brit Haugland (NMK Bø) i dameklassen, og Per-Arne Ralle (NMK Bø) i åpen klasse. Foto: Stian Ormestad.

 

,