Bilcrosspraten: Bilcrossbossen i Bø

Hvem klarer å jekke ned den store bilcrossbossen av Bø, regenten på Rallebanen, mannen som nærmest forventer å høre sitt navn bli ropt opp som vinner i finaleløpet i Bø-cupen til helga? Ingen, ifølge ham selv.

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

Samtidig innrømmer han at det hele er litt show, for å skape mer blest rundt bilcrossen i Bø – som lå litt nede for telling noen sesonger. Nå er løpene på Rallebanen tilbake til gamle høyder, med over hundre startende på løp etter løp.

Vår gjest denne uka er Sigbjørn Haugland (NMK Bø), som digger at det blir fulle startlister på hjemmebane – så han har flest mulig å kjøre fra. Han har nemlig vunnet alt på Rallebanen i år, før sesongavslutning til helga.

Rekordmange nordmenn klare for NGK Masters

BILCROSSPAR: Det ble frieri på startplata på Rallebanen for syv år siden, hør mer om det i denne ukas Bilcrossprat. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Ellers snakker vi om helga som var og om helga som kommer – og neste helg etter der igjen, da det er klart for Nordens mest prestisjefylte bilcrossløp NGK Masters – med rekordmange nordmenn til start.

Vi heier på alle som byr på seg selv – som Sigbjørn Haugland gjør, og mange med ham. Spesielt mange på Sølvcrossen sist helg.

Og Stian, som setter kamera i trynet på andre, fikk kamera kjørt rett i sitt eget tryne sist helg.

YouTube, Spotify og alle slags podcaster

Du ser og hører praten på YouTube fra klokka 19.00 – og i toppen av denne saken. Rundt samme tid er den ute som podcast:

Her finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify. Alt sammen fra klokka 19.00 på torsdagskvelden.

Liker du det vi driver med, så bidra gjerne hvis du har lyst: Vipps til 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 33 er ute klokka 19.00 torsdag 21. september, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,