Bilcrosspraten feirer – nå er vi endelig en ekte podcast

Du kan fortsatt se og høre Bilcrosspraten i video, bilder og lyd – men mange har spurt om en mulighet for å ha Bilcrosspraten på øret. Og nå er det endelig klart, med alle episoder ute.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Du kan nå høre vår ukentlige Bilcrossprat fremover på Spotify, Apple podcast, med mer – og vi har også oppdatert arkivet med alle de ti bilcrosspratene som har vært frem til nå.

Arkivet er fulltallig, og nye episoder vil først bli sluppet på Bilcross.no og YouTube på torsdagskvelden klokka 19.00 som før. Her kan du abonnere på Bilcross.no sin YouTube-kanal.

Tilgjengelig «overalt»

Alle episoder slippes så på Acast, Spotify, Apple podcast, og så videre (alle eksterne lenker). Du vil også finne alle episoder her på Bilcross.no til enhver tid.

Følg lenkene, eller søk opp «Bilcrossprat» på din foretrukne podcast-spiller. Planen er å ha den nyeste episoden ute i løpet av fredag formiddag hver uke, du ser og hører den altså først på Bilcross.no.

Så er du utålmodig, anbefaler vi fortsatt Bilcross.no og YouTube og Bilcrosspraten i lyd og bilde, som før. Men vi tilbyr også Bilcrosspraten som en ekte podcast, også – fra og med nå.

Over ser du en veldig kort oppsummering av noe av bilcrossmoroa og nerdinga som har vært så langt i Bilcrosspraten, i det vi er oppe i et tosifret antall episoder.

Sjekk alle Bilcrosspratene på Bilcross.no her.

FAST BILCROSSPRATER: Stian Ormestad. Foto fra Bilcrosspraten.

FAST BILCROSSPRATER: Mats Bjerknes. Foto fra Bilcrosspraten.

BRUKER DU OG SETTER PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, ,