Bilcrosspraten: Grepa kvinnfolk

Påskeferie? Neida, vi gønner på! Selv om Mats er syk og Stian er fyllesyk. Vi ofrer alt, om vi må, for Bilcrosspraten. Fra klokka 19.00 på torsdagskvelden, som vanlig.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Du ser Bilcrosspraten hver torsdag fra klokka 19.00 – eller når du vil ellers, alle episodene finner du her. Vi feirer et lite jubileum, med 10 episoder!

Det kan riktignok virke som om vi har feiret på forskudd, for formen er pjusk.

Revansjesugen

ALLTID I TOPPEN: Hilde Follaug (NMK Kvinesdal) satser for fullt på Landsfinalen for damer, Talentracet og Bilcross.no-cup i år – her fra et tidligere Talentrace på Grenland motorsportsenter. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Så det kunne skjært seg på en skjærtorsdag, men litt redusert form hindrer ikke oss fra å harke oss gjennom en Bilcrossprat, der vi blant annet får ei skikkelig rå bilcrossjente på besøk.

Ukas gjest er nemlig den aller mest revansjesugne før en ny bilcross-sesong, Hilde Follaug – som krysset målstreken først i fjorårets Landsfinale for damer, men mistet seieren i juryrommet i etterkant.

Da gikk det fra gledestårer til bare tårer.

Grepa kvinnfolk

GREPA KVINNFOLK: Tidenes første Damelandsfinale-vinner Torill Karlsrud (NMK Nore Uvdal). Faksimile.

Vi tar en prat om mange av de grepa kvinnfolka vi har i bilcrossen, her er det mange gode historier og vanvittig mange navn å nevne! Vi går helt tilbake til starten, da det i 1986 ble kjørt det aller første rene jenteløpet i bilcross.

Og hold deg fast: Vi har allerede planen klar for de to neste Bilcrosspratene! Torsdag 13. april blir det en junior-spesial, og torsdag 20. april blir det en Gol-spesial.

Ideer til tema, historier, topp-tre, gjester, eller annet? Tips oss! Bilcross.no@gmail.com.

Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

All Bilcrossprat finner du her.

BILCROSSPRATEN: Episode 10 er ute klokka 19.00 torsdag 6. april, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

BRUKER DU OG SETTER PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,