Bilcrosspraten: Junior spesial

En svært så ungdommelig Bilcrossprat, med minimalt med mimring og full fokus på fremtiden – det er målet for denne uka. Med en superrask junior på besøk, som etter vår mening vant fair race-prisen for hele fjorårssesongen – klar for en ny Juniorlandsfinale i år.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Bilcrosspraten har rundet et tosifret antall episoder, og vi feiret det med å kaste oss ut på alle pod-plattformer vi vet om – så nå har vi endelig blitt en ekte podcast du kan ha på øret.

Men vi slipper hver nye prat først på YouTube, i video, bilder og lyd – hver torsdag klokka 19.00, som vanlig. Deretter kommer Bilcrosspraten på pod-spilleren senest i løpet av den påfølgende fredag formiddag.

Junior spesial og fremtidens bilcrossbiler

JUNIOR-GJEST: Erling Borgersen Tjelta (NMK Egersund) tuner inn og tar en Bilcrossprat. Han er superklar for en ny sesong, der det mangler bare å klatre ett eneste trinn opp på pallen fra i fjor for å vinne Juniorlandsfinalen i år. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Denne uka kjører vi en junior spesial, der vi fokuserer på de yngste bilcrosserne, og vi prøver å redusere bilcross-historie-nerding og mimring til et minimum… Så får vi se hvor godt det går..

Vi får en en rask junior på besøk, som etter vår mening vant fair race-prisen for fjorårssesongen. Årets store mål er Juniorlandsfinalen på Sigdal, selvfølgelig. Han er også en av fem finalister i årets Bilcross juniorchallenge.

Og vi kårer topp tre bilcrossbiler for fremtiden: Hva blir «den nye bobla» i bilcrossen?

Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 11 er ute klokka 19.00 torsdag 13. april, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

BRUKER DU OG SETTER PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, , ,