Damelandsfinale-påmeldingen er i gang

DAMELANDSFINALE: Bilcrossjentenes største oppgjør i løpet av 2023-sesongen skjer på Kongsberg motorsenter lørdag 17. juni 2023. Illustrasjonsfoto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Påmeldingene renner inn til bilcrossjentenes store oppgjør på bilcrossbanen i 2023.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Påmeldingen åpner i dag 13. april 2023, og påmeldingsfrist er 11. juni klokka 20.00 – men her fyller det seg nok kjapt opp med mange raske bilcrossjenter på startlistene, så det er like greit å være tidlig ute med påmeldingen.

Her finner du påmelding, her finner du en til enhver tid oppdatert startliste, og her finner du tilleggsreglene for løpet. Mer info om løpet finner du hos arrangøren NMK Kongsberg (alle eksterne lenker).

Rekordstort startfelt?

NORGES BESTE BILCROSSJENTE: NMKs Landsfinaler der det nærmeste vi kommer NM i bilcross. Og Landsfinalen for damer samler stort sett det største startfeltet med bilcrossjenter i løpet av sesongen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Vi vil nå frem til alle bilcrossjenter over hele landet, sa Linn Kristin Sundet i NMK Kongsberg til Bilcross.no tidligere på nyåret i år – det er sendt hundrevis av eposter til tidligere og nåværende bilcrossjenter.

Målet er å samle et startfelt større enn noen gang på Kongsberg motorsenter, når landets beste bilcrossjente i 2023-sesongen skal kåres lørdag 17. juni 2023.

Her er banketten inkludert i startavgiften, så dette blir en skikkelig bilcrossfest – både på og utenfor banen.

Mye moro som skjer i Kongsberg

FARTSFEST: Med bilcrossjentene i fokus, det er et av de best besøkte bilcrossløpene gjennom sesongen. Her fra da Damelandsfinalen gikk på Sigdal motorsenter for seks år siden. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Og allerede i løpet av en times tid med påmelding er det mer enn dobbelt så mange påmeldt til årets oppgjør, sammenliknet med fjoråret – og blant de påmeldte er tittelforsvarer Marte Marthinsen (NMK Grenland), faktisk er hele A-finalen fra fjoråret på startlista allerede!

NMK Kongsberg kjører første løp for sesongen helga 29. – 30. april 2023, løpet vil telle som 1. runde i Bilcross.no-cup 2023. Her ble det kjapt fulle startlister og det er satt opp venteliste.

Deretter blir det Damelandsfinale 17. juni, for så å avslutte sesongen tradisjonen tro med Sølvcrossen helga 16. – 17. september 2023.

Les mer om Landsfinalen for damer i Bilcross.no-arkivet.

Bilcrosspraten: Grepa kvinnfolk:

All Bilcrossprat finner du her.

BRUKER DU OG SETTER PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,