Linn-Kristin sender hundrevis av mailer om dagen: – Vi vil nå frem til alle bilcrossjenter over hele landet

TILBAKE TIL GAMLE HØYDER: Damelandsfinalene har samlet godt over hundre deltakere på det meste. Her et bilde fra NMKs Landsfinale for damer 2017 på Sigdal. Arkivfoto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

NMK Kongsberg er godt i gang med forberedelsene til bilcrossjentenes store oppgjør i 2023-sesongen – nå vil årets Damelandsfinale-arrangør komme i kontakt med alle nåværende, tidligere og kommende kvinnelige bilcross-kjørere i hele landet.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Linn-Kristin Sundet i NMK Kongsberg har de siste dagene sendt ut hundrevis av eposter til bilcrossjenter over hele landet – og hun tar gjerne i mot tips om flere å sende til.

I eposten er det informasjon om Damelandsfinalen, løp og treninger i forkant som banen kan testes på, med mer: – Vi skal gjøre alt for å skape en skikkelig fin ramme for løpet: Før, under og etter med festbankett.

– Kom og kos dere gløgg hos oss!

I FARTA: Hele året rundt står Linn-Kristin Sundet på for klubben sin, NMK Kongsberg. Her i førersetet på ATV-en under et tidligere løp på Kongsberg motorsenter. Arkivfoto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Linn-Kristin tar i mot henvendelser på messenger på sin private Facebook-profil som du finner her (ekstern lenke). Der kan bilcrossjenter selv ta kontakt, dersom de ikke allerede har fått en epost, eller du kan tipse om bilcrossjenter som trenger et vennlig tupp i ræva for å finne frem kjøredressen igjen.

– Kom og kos dere gløgg hos oss!, skriver Linn-Kristin på vegne av NMK Kongsberg i eposten som sendes ut til bilcrossjenter landet over om dagen.

Det informeres også om gratis bankett for alle startende – det er inkludert i startkontigenten. Det blir garantert en skikkelig artig bilcrossfest!

Banketten blir på banen, så det blir enkelt å få den med seg etter løpet er ferdigkjørt. Her blir det premieutdeling, underholdning og hygge.

Og løpsdato? Lørdag 17. juni 2023 er den store dagen for hele landets bilcrossjenter – og alle oss som heier på våre tøffe bilcrossjenter.

Tre storløp på en sesong

STÅR PÅ! Linn-Kristin Sundet foran en stor snøhaug foran sesongstarten for fem år siden – da måtte banen brøytes frem til løpet i slutten av april! Arkivfoto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

NMK Kongsberg kjører første løp for sesongen helga 29. – 30. april 2023, løpet vil telle som 1. runde i Bilcross.no-cup 2023.

Deretter blir det Damelandsfinale 17. juni, for så å avslutte sesongen tradisjonen tro med Sølvcrossen helga 16. – 17. september 2023.

For mer info i løpet av 2023-sesongen, sjekk arrangøren NMK Kongsberg sine nettsider her (ekstern lenke).

Tips Bilcross.no om gode saker foran 2023-sesongen – Bilcross.no@gmail.com.

STILLE FØR STORMEN: Dette blir en heftig sesong på Kongsberg motorsenter, med tre storløp: 1. runde i Bilcross.no-cup helga 29. – 30. april, NMKs Landsfinale for damer lørdag 17. juni, og Sølvcrossen helga 16. – 17. september. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Sjekk også: – Vi ønsker å belønne de som bygger nye biler.

Sjekk også: – Har drømt om revansje!

,