Påmeldingen er åpnet til 1. runde i Bilcross.no-cup 2023: Over 100 påmeldt på et knips!

TIDLIG UTE: Første anledning til å melde seg på et bilcrossløp er i dag, 14. februar 2023. Da åpner NMK Kongsberg påmeldingen til sitt Vårløp på Kongsberg motorsenter helga 29. – 30. april 2023. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Årets sesongstart på Kongsberg motorsenter er 1. runde i Bilcross.no-cup, det er kvalifiseringsløp for junior, det er generalprøven før Damelandsfinalen på samme bane – så det er fullt kjør nå som påmeldingen til Vårløpet 2023 har åpnet.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Vi skriver 14. februar 2023 og det er to og en halv måned til det braker løs med Bilcross.no-cup 2023 på Kongsberg motorsenter. Og NMK Kongsberg har åpnet påmeldingen, der det renner inn med deltakere på startlistene.

I løpet av en times tid er det over hundre påmeldt, og det er satt tak på 180 deltakere. Fra påmeldingsstart er det noenlunde like mange påmeldt i alle klasser; åpen, dame og junior.

Store planer for 2023-sesongen? Tips Bilcross.no!

Her finner du påmeldingen til Vårløpet 29. – 30. april 2023, og her finner du foreløpig startlister – som oppdateres fortløpende. Tilleggsreglene for løpet finner du her. (Alle eksterne lenker).

Mer om Bilcross.no-cup 2023 kan du lese her, og mer om arrangøren NMK Kongsberg kan du lese om her. Klubben satser stort mot NMKs Landsfinale for damer, der de prøver å komme i kontakt med alle bilcrossjenter her til lands.

Har du planer om å kjøre Vårløpet på Kongsberg og resten av Bilcross.no-cupen i år? Satser du for fullt mot Damelandsfinalen? Har du en god historie, en spesiell bil, eller store ambisjoner, så hører vi gjerne fra deg.

Tips Bilcross.no på epost Bilcross.no@gmail.com.

Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

Bilcrosspraten: Snakker vi om tidenes største talent?

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

– Vi ønsker å belønne de som bygger nye biler.

Sjekk også: – Har drømt om revansje!

,