Bilcrosspraten: Snakker vi om tidenes største talent?

Denne bilcrosspraten surrer rundt hvorfor vi ble så oppslukt av bilcross, vi snakker med det som må være tidenes største talent i bilcrossen, og vi tar en runde på topp-tre undervurderte bilcrossbiler. Du ser og hører praten torsdag 9. februar fra klokka 19.00.

Bilcrosspraten – episode 1: Brekt arm og hjulspor over skotuppen.

Dette er den andre bilcrosspraten med Stian Ormestad og Mats Bjerknes, de fikk skikkelig fyr på maskineriet etter den første bilcrosspraten forrige uke.

Greia er to karer som skal prate om bilcross. Torsdag klokka 19.00. Med noen gjester. Vi tar i mot forslag til innhold, gjester og topp-tre-kåringer.

Spre ordet!

GJEST: Tidenes største juniortalent i bilcross? Tobias Grandum Spangen (NMK Hamar) har her vunnet fjorårets Juniorlandsfinale, han har to NM-gull i crosskart, han er kåret til Årets bilsporttalent og nylig tatt ut på det norske satsingslandslaget til Norges Bilsportforbund. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Vi starter opp på YouTube og sikter nå også mot podkast-universet, så alle som vil kan ha oss på øret mens dere jobber, kjører bil, eller bare slapper av med en bilcrossprat. Det kommer nok.

Foreløpig er YouTube greia. Fremtiden vil vise hvor dette bærer hen og hva det blir ut av dette. Målet er hvert fall å få til en bilcrossprat nå og da fremover mot sesongstart.

Liker du det du hører og ser, så spre ordet om bilcrosspraten!

Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

LIDENSKAP SÅ Å SI HELE LIVET: Mats Bjerknes og storebror Steffen Bjerknes. Foto: Privat.

LIDENSKAP SÅ Å SI HELE LIVET: Stian Ormestad på taket av Simca-vraket til sin bilcross-pappa. Foto: Privat.

BILCROSSPRATEN: Episode 2 er ute nå, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

leser du og SETTER PRIS PÅ Bilcross.no?
VIL DU STØTTE ER Bilcross.no-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, , , , ,