Bilcrosspraten: Snakker vi om bilcrossens største moromann?

Får vi lurt Mats til å dra noen bilcross-parodier? Får vi audiens hos selveste Presidenten? Hva i all verden blir topp-tre-kåringen denne gang? Vi prates torsdag 16. februar fra klokka 19.00.

Bilcrosspraten – episode 1: Brekt arm og hjulspor over skotuppen.

Bilcrosspraten – episode 2: Snakker vi om tidenes største talent?

Dette er den tredje bilcrosspraten med Stian Ormestad og Mats Bjerknes, og alle gode ting er vel tre? Hvert fall tok det tre episoder før Stian fikk lurt Mats utpå med parodier.

Greia er to karer som skal prate om bilcross. Torsdag klokka 19.00. Med noen gjester. Vi tar i mot forslag til innhold, gjester og topp-tre-kåringer.

Spre ordet!

PRESIDENTEN: Denne bilen trenger hele banen og litt til! Presidenten kjørte standsmessig bilcrossbil, vi får høre mer om både bilen og moromannen bak rattet i denne bilcrosspraten. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Vi starter opp på YouTube og sikter nå også mot podkast-universet, så alle som vil kan ha oss på øret mens dere jobber, kjører bil, eller bare slapper av med en bilcrossprat. Det kommer om ikke så lenge, etter planen. På Spotify.

Foreløpig er YouTube greia. Fremtiden vil vise hvor dette bærer hen og hva det blir ut av dette. Målet er hvert fall å få til en bilcrossprat nå og da fremover mot sesongstart.

Liker du det du hører og ser, så spre ordet om bilcrosspraten!

Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 3 er ute klokka 19.00 torsdag 16. februar, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

leser du og SETTER PRIS PÅ Bilcross.no?
VIL DU STØTTE ER Bilcross.no-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, , , ,