Bilcrosspraten: King-Kongsrud klar for Gol

Til helga er det Goldagsløp med rundt 300 startende, det blir en fartsfest på Fuglehaugen vi neppe har sett maken til i Norges land noen gang før! Vi lader opp med Bilcrossprat om Gol og vi snakker med en tidligere vinner som gjør et comeback.

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

Selv har Goldagsløp-vinneren fra 2016 mest trua på den yngre garde, og da helst ungdommen i VW boble. Anders Kongsrud (NMK Nord Gudbrandsdal) snakker seg selv ned i forkant av løpet, som blir et slags comeback etter ett par sesonger med hjelmen på hylla.

Vi kaster også et blikk over riksgrensen, der Sveriges største folkraceløp Semesterracet kjøres denne uka med flere nordmenn til start. Vi snakker litt om helga som var med blant annet Sommerløp på Ralle, men altså: Aller mest om årets GoldagsløpFuglehaugen som går til helga, 15. – 16. juli 2023.

Goldagsløp for alle penga

Du kan lese mye mer om fartsfesten som venter på Fuglehaugen med Goldagsløpet 2023 i denne saken. Og du kan mimre tilbake til mange av de tidligere oppgjørene her – det er i år 33 år siden det aller første Goldagsløpet ble kjørt.

Du kan til og med se film fra da bilcrossbanen på Fuglehaugen tok form i sin tid, med filmklipp fra noen av de første dugnadene på baneanlegget på slutten av 1980-tallet.

Du får ukas dose Bilcrossprat først på Bilcross.no sin YouTube- kanal torsdag klokka 19.00, så i opptak som podcast ikke lenge etter det.

Vil du støtte surret vårt? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 24 er ute klokka 19.00 torsdag 13. juli, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,