Se Bilcross.no-bildene fra Goldagsløpet 2022

FØRSTE START: Tittelforsvarer og en av mange hjemmefavoritter Sondre Evjen (NMK Gol) lader opp til sin første omgang i Goldagsløpet 2022. Det ender med heatseier, og unggutten er i rute etter en omgang kjørt av totalt fire før finaler i morgen søndag. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Fartsfesten og folkefesten er i gang på Fuglehaugen – endelig er Goldagsløpet tilbake, tre år siden sist. Og for en bilcrosshelg det blir!

Se alle bildene fra Goldagsløpet 2022 – oppdateres!

NMK Gol er endelig klar for fartsfest på Fuglehaugen igjen, med stappfull publikumsskrent under Goldagsløpet 2022. To års pause er snart glemt, for nå er endelig Norges største billøp gjennom flere tiår tilbake.

Påmeldingen startet og stoppet på samme dag – da var startlistene fulle i løpet av rekordtid! Første start går klokka 08.00 lørdag og 10.00 søndag.

Landets største billøp

Goldagsløpet har gjennom flere tiår, helt siden oppstarten i 1990, vært et av landets største billøp. I år kjøres Goldagsløpet helga 15. – 17. juli 2022.

Startliste finner du hertilleggsregler for løpet her, mer info om løpet finner du på arrangøren NMK Gols nettside (eksterne lenker).

Bilcross.no dekker løpet i våre kanaler – vi anbefaler å abonnere på snap: Søk opp bilcrossno.

Sjekk bilder fra Goldagsløpet 2022 – oppdateres:

Alle foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Litt dårlig dekning på Fuglehaugen, bilder kommer litt i rykk og napp så godt vi klarer å oppdatere underveis i løpet. Alle bildene kommer ut etter løpet.

Følg med på – og lik gjerne – Bilcross.no sin Facebook-side og følg også Bilcross.no på snap, søk opp og abonner på bilcrossno.

På Bilcross.no sin Facebook-side finner du alle bildene fra løpet.

Sjekk også: Straks braker det løs – her er litt Goldagsløp-mimring.

Klar for Gol? Siste sjekk med Leah Weberg #319:

Bakgrunn: Norges største billøp er tilbake – tre år siden sist.

Tittelforsvarer i Goldagsløpet: – Dette er det største!

Sjekk også: Nå blir det Goldagsløpet for alle penga!

Sjekk også: «Alle» vil kjøre Goldagsløpet.

,