Seks bilcrossløp med totalt 283 påmeldt denne helgen: Sesongstart på årets Juniorlandsfinale-bane

SESONGSTART: På Bollandsmoen, NMK Melhus. Det store høydepunktet her blir når landets beste bilcrossjunior i 2024-sesongen skal kåres her i august i år. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Løp på de fleste kanter av landet denne første bilcrosshelgen i juni-måned, der sesongen skal spinnes i gang på banen som skal huse årets største junior-oppgjør. Det største løpet denne helga er 2. runde i Sommercupen i bilcross 2024.

Sjekk også: – Håper på lange startlister.

Den første oppføringen på helgens terminliste er Drevsjøcrossen i regi av NMK Engerdal, dette løpet kjøres på en skikkelig gammeldags bilcrossbane uten alternativspor, til og med. Løpsdato er lørdag 1. juni 2024, og det er i skrivende stund 45 påmeldte – se startlistene her (ekstern lenke).

Løpet teller som kvalifiseringsløp for junior og senior, samt 2. runde i Labancup 2024. Første start går klokka 10.00. Du kan følge med på den offisielle oppslagstavlen for løpet med Sportity-koden nmkengerdal24.

Tre todagersløp denne bilcrosshelgen

SOMMERLØP I VALDRES: Blir denne bilcrosshelgens største bilcrossløp. Bildet er fra Sommerløpet for tre år siden. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Det kjøres også flere todagersløp denne første juni-helgen: Sunnfjord Grand Prix kjøres både lørdag 1. og søndag 2. juni 2024, på Kråkenesmarka motorsenter som ble gjenåpnet for to år siden – les mer om det her. Dette er 2. runde i årets Vestlandsmesterskap. Arrangør er NMK Sunnfjord, som har 49 påmeldte i skrivende stund – se startlistene her (ekstern lenke).

Todagersløp blir det også på Lofoten motorsportsenter i regi av NMK Lofoten, her er det i skrivende stund 48 påmeldt – se startlistene her (ekstern lenke).

Vårløp på Vedal motorstadion i regi av NMK Brønnøy er også et todagersløp, her er det i skrivende stund 33 påmeldt – se startlistene her (ekstern lenke).

Sesongstart på årets Juniorlandsfinale-bane

SESONGSTART: På Bollandsmoen, NMK Melhus. Det store høydepunktet her blir når landets beste bilcrossjunior i 2024-sesongen skal kåres her i august i år. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Så er det enda ett par løp, der 2. runde i Sommercupen i bilcross 2024 skal kjøres på Sundvold motorbane i regi av NMK Valdres lørdag 1. juni 2024. Her er det 63 påmeldte i skrivende stund – se startlistene her (ekstern lenke). Dette er det største løpet med flest deltakere påmeldt denne helga.

Og til sist, men ikke minst – kanskje det mest spennende løpet den kommende helgen: Sesongstart på årets Juniorlandsfinale-bane Bollandsmoen, NMK Melhus, søndag 2. juni 2024.

Her er det 45 påmeldte i skrivende stund, se startlistene her (ekstern lenke). Det er her juniorenes store oppgjør i 2024-sesongen skal kjøres i august 2024.

Sjekk: Bud på alle bilene i Juniorlandsfinalen 2024, likevel.

Les også: Comeback for Kråkenesmarka.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Se bilder fra løp på Bilcross.no sin Facebook-side!