Alle kan melde seg på: – Her er det muligheter for de som ønsker å sette på plass eliten av norsk bilcross

ELITERACET 2024: Startlistene fylles med eliten og alle som vil utfordre eliten i norsk bilcross. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Startlistene fylles foran Eliteracet 2024, der 111 inviterte førere meldte seg på innen fristen. Det betyr at det er 69 ledige plasser for alle og enhver som vil utfordre eliten.

Sjekk siste Bilcrossprat: Med hjelmen foran øynene.

Etter at påmeldingen åpnet for hvermannsen, og ikke bare de som hadde kvalifisert seg, så har det kommet på ti navn i skrivende stund. Dermed er det godt med plass til flere.

– Eliteracet 2024 har nå 121 påmeldte, og det er en veldig heftige startlister i alle klasser, forteller Anders Kongsrud på vegne av arrangøren NMK Nord Gudbrandsdal.

Fritt frem for alle å melde seg på

CAMPING LANGS FLYSTRIPEN: God oversikt over bilcrossbanen på Bjorli, når det kjøres Eliterace. Her er det Emil Sivesind (NMK Krabyskogen) som spinner forbi publikumslangssiden. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Påmelding for de som ikke har fått invitasjon fra løpene i fjor er nå åpen, her er det muligheter for de som ønsker å sette på plass eliten av norsk bilcross.

Anders forteller at det blir camping langs hele flystripa, Labanpodden kommer og lørdag kveld blir det live-pod i storteltet.

Det blir også livemusikk og fest i storteltet, og menyer langt over tradisjonell standard.

Fartsfest og festivalstemning

– Det ligger an til en skikkelig fartsfest og festivalstemning på Bjorli motorsenter denne helga, med Eliteracet 2024, lover Anders Kongsrud i prat med Bilcross.no.

Eliteracet åpnet tidlig påmeldingen til 2024-oppgjøret for de inviterte. Nå er det åpent for ikke-kvalifiserte å slenge seg med på startlistene (ekstern lenke).

Du finner tilleggsregler for løpet her, og påmelding her (eksterne lenker). Eliteracet 2024 kjøres i pinsehelga lørdag 18. og søndag 19. mai 2024.

READY TO RACE: Eliteracet 2024 kjøres i pinsehelga lørdag 18. og søndag 19. mai 2024. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Mimre tilbake til tidenes første Eliterace? Grinden, Næss og Hoel til topps.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Sjekk også: Ikke alle startlistene er like lange foran 2024-sesongen.