Bilcrosspraten: «Stein gæærn» – del 2

Han fikk kallenavnet «Stein gæærn» i speakertårnet, kommentarene satt alltid løst – og han hadde jo alltid mye å snakke om, også. Av tusenvis av rundkast, vet han godt hvem han husker best.

Sjekk Bilcrosspraten: Bilsportboken spesial.

Sjekk også: «Takk for at Bilcross.no finnes».

Stein Arne Fosshem kjørte faktisk det aller første bilcrossløpet her til lands, og tok heatseier i første heat. Men det ble ikke mange løpene bak rattet, det ble langt flere bak mikrofonen.

Kanskje kjenner de færreste igjen navnet hans, men hører du stemmen så skjønner du kjapt at det er snakk om «Stein gæærn» – speaker på små og store løp siden 1982.

Bidro til bilcrossens suksess

LYDEN AV BILCROSS: Stein Arne Fossheim (79) har vært speaker på små og store løp, alt fra vinterløp på Notodden til Landsfinaler, gjennom 35 sesonger – totalt har det blitt over 500 løp. Sist gang han var i speakertårnet var tilbake i 2016. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Stein Arne Fossheim har pratet på over 500 løp gjennom 35 sesonger. Nå er de helt slutt, 79-åringen kommer aldri til å klatre opp i speakertårnet igjen, forteller han. – Det var en fin tid, men alt har en ende.

Men en bilcrossprat med Bilcross.nos Stian Ormestad tar han gjerne. Øverst i denne saken kan du høre hans beste og verste minner fra alle de vanvittig mange bilcrossløpene han har vært på.

Dette er del 2 av 2. Del 1 kan du se og høre her. Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

YouTube og podcast

Du ser Bilcrosspraten som vanlig fra klokka 19.00 på torsdagskveldene, og samme kveld er praten også ute som podcast:

Her finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify.

Vil du mimre mer tilbake til bilcrossens barndom, så sjekk ut disse sakene.

BILCROSSPRAT: Hjemme hos Stein Arne Fossheim, bedre kjent som «Stein gæærn» i speakertårnet. Mikrofonen er lagt på hylla, en gang for alle, nå. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.
, ,