Bilcrossfolket bidrar bare mer og mer: «Takk for at Bilcross.no finnes»

KLAR, FERDIG, KJØRR: Bilcross.no rustes for en ny sesong, og selv om planen er veldig lik de foregående årene blir det også noe nytt og spennende i 2024. Få eller ingen har vært på flere bilcrossløp og har et større arkiv med video og bilder fra sporten enn Stian Ormestad, som står bak Bilcross.no. Foto: Anne Beth Mål Arntzen, Arntzen foto.

Bilcross-folket bidrar mer enn noen gang, og det sørger for at denne bilcross-nettsiden lever videre i 2024.

Sjekk: Bilcrosspraten har for lengst passert 100.000 avspillinger.

Bilcross.no har alltid vært annonse- og folkefinansiert. Alt vi driver med er gratis, enten du følger oss på nett eller noen av de mange andre plattformene Bilcross.no har titusenvis av følgere på.

Og sånn fortsetter vi, hvert fall så lenge folk støtter opp om prosjektet med små og store bidrag, året rundt. Det blir stadig dyrere å reise rundt på løp og drifte dette livslange prosjektet.

Stadig mer folkefinansiering

Annonsering fra arrangører, støttespillere og firma som vil profilere seg med millioner av sidevisninger på nett, hundretusener med visninger på Snapchat, Facebook, med mer, er fortsatt den viktigste grunnpilaren for Bilcross.no.

Men bidraget fra bilcrossfolket i året som gikk tilsvarer det vi sitter igjen med fra en ganske så stor markedsføringspakke gjennom hele året. Tusen hjertelig takk for små og store bidrag!

Vil du vippse et bidrag, er Bilcross.no-vippsen 54 02 81. Mange velger å vippse med en melding, og det varmer:

«Fortsett med den gode jobben du gjør»

«Takk for en flott jobb», skriver en Bilcross.no-leser som vippser ganske så fast, flere takker «for en fantastisk fin film», det kommer mange takkemeldinger «for flotte bilder», og en skriver at det er «moro med gamle minner».

En trofast Bilcross.no-leser skriver «takk for underholdning gjennom mange år». «Et lite bidrag til den toppers jobben som gjøres», skriver en annen.

En rask bilcrossjente vippser med en innstendig oppfordring for framtiden: «Fortsett med den gode jobben du gjør!»

«Takk for at Bilcross.no finnes»

En stor bilcrossprofil gjennom mange år skriver «tusen takk for all tid du legger ned». Og kanskje den fineste av dem alle: «Takk for at Bilcross.no finnes», med et hjerte bak.

Og planen for 2024? Den er veldig lik planen for alle de foregående årene, i det Bilcross.no er inne i sin 23. årgang, og mannen bak, Stian Ormestad, har drevet med bilcross-formidling i godt over 30 år.

Selv om planen er ganske så lik tidligere, vil noe nytt og spennende dukke opp, som alltid. Så følg med videre! Og vipps gjerne et bidrag, hvis du setter pris på Bilcross.no – vippsen er 54 02 81.

Sjekk alle kåringene i Bilcrosspratens 2023-kavalkade:

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!