Bilcrosspraten har for lengst passert 100.000 avspillinger: – Takk for at vi er manges favoritt

OLE THOMAS WESTBY OG MATS BJERKNES: Dette radarparet i speakertårn rundt om på bilcrossløp her til lands sto for praten i forbindelse med NMKs Landsfinale 2023, både i Bilcrosspraten i forkant og i speakertårnet underveis på Vikedalbanen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Dette er tiden for å oppsummere året, og det er moro å se at Bilcrosspraten er manges favoritt – vi har for lengst passert 100.000 avspillinger på praten vår.

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

Bilcrosspraten ble først lagt ut som en YouTube-sending, der er var artig at et tusentalls bilcross-interesserte fulgte med på ett par-tre bilcrossfjes, pluss en gjest innimellom, pratet om – ja, bilcross.

Så ble Bilcrosspraten mer og mer en podcast i løpet av sesongen, der de aller fleste nå har oss på øret. Tidligere i høst rundet vi 100.000 avspillinger, når vi legger sammen de forskjellige måtene bilcross-folket ser og hører oss på.

Hundretusener og millioner

Bilcross.no nettsiden har som vanlig millioner av sidevisninger, på Facebook-siden og på YouTube har vi hundretusenvis av videovisninger i år, og Bilcrosspraten er blitt sett eller hørt over 100.000 ganger siden oppstarten i februar 2023.

Helt siden oppstarten for Bilcross.no for snart 22 år siden har det vært høye tall for å lese, se og nå også lytte. Podcast-statistikken overrasker oss som står bak, som ikke sikta så veldig høyt: «Landets 14. eller 15. beste motorsport-podcast?»….

Podcast-prosjektet var bare et lite sideprosjekt som fort kan bli en hovedgreie fremover. Hvem vet?

Flere gjør bilcross mer populært

FLERE PODCASTER SOM PRATER OM BILCROSS: Stian Ormestad fra Bilcross.no på et av besøkene i podcasten Førermøte med brødrene Kjetil og Terje Flåten. Foto: Selfie.

På det beste luktet denne bilcross-podcasten vår på topp-100 av alle podcaster i Norge på Spotify. Og da må vi huske på at det er bare en del av avspillingene som kommer med i den statistikken, det er fortsatt en god del som ser og hører på andre plattformer.

At også Labanpodden og Førermøte, med bilcross-versjonen Tre strake – begge podcaster om og med bilcrossfolk – ligger høyt oppe på listene, det er helt rått. Det viser at bilcross betyr mye for mange!

For en som har brent for bilcrossens beste gjennom et helt liv, helt siden første filmopptak på starten av 1990-tallet, er det fantastisk å se at bilcross fenger flere steder.

Ett år – 40 episoder

Nå er det en liten pause fra Bilcrosspraten, siden Mats og Stian lever i en god Jokke-låt: Mats er i Køben og Stian er i London, i disse førjulsukene. Neste gang vi prates har «vi vært verden rundt». 

Vi driver begge med mye annet rart og må ta Bilcrosspraten når vi har tid ledig fra andre saker og ting. Bilcrosspraten er bare for moro skyld.

Så prates vi plutselig, minst én gang til før jul – det blir episode 40. Så får vi se hva 2024 bringer når det gjelder Bilcrosspraten.

Bilcross.no har alltid vært gratis, og vil fortsatt være det – men mange vil støtte jobben som gjøres for norsk bilcross. Vippsen vår er 54 02 81.

TAKK TIL ALLE GJESTENE! Mia Leirhol (NMK Valdres) var en av mange flotte gjester i den første Bilcrossprat-sesongen. Hun debuterte med to heatseiere i NMKs Landsfinale for damer! Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Dette er bilcross-sesongen 2023 – se video:

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!