Dette er bilcross-sesongen 2023 – se video

Bilcross-sesongen 2023 skal oppsummeres, løp for løp. Du ser det torsdager klokka 21.00. Støtte Bilcross.no? Vipps til 54 02 81.

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

På toppen av denne saken ser du en smakebit av det som venter gjennom vinteren – vi prøver å legge ut en ny film fra et nytt løp hver torsdagskveld.

Den første kommer torsdag 2. november klokka 21.00. Som seg hør og bør: Damene først!

Godt over 100 bilcrossjenter til start

GLEDE OG FORTVILELSE: Bilcross setter de store følelsene i sving. Se en smakebit fra alt det som venter utover vinteren fra bilcross-sesongen 2023. Her jubler landets beste bilcrossjente Hilde Follaug (NMK Kvinesdal). Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Damelandsfinalen 2023 ble kjørt på Kongsberg motorsenter med godt over 100 bilcrossjenter fra alle kanter av landet til start. Det ble et helt fantastisk race!

Les mer om løpet her, og se Bilcross.no-bildene fra løpet her. Les mer om Landsfinalen for damer i Bilcross.no-arkivet her.

Neste løp ut er Mestermøte på Konsmo – cupfinale i Bilcross.no-cup 2023. Det kan du lese mer om her.

Mye moro på gang

Videre blir det, forutsatt finansiering, film fra årets Goldagsløpet, Smådølfestivalen, Sommerfestivalen, Elverumfestivalen, Talentracet, Sølvcrossen og Neglespretten med oppsummering av årets Ifor Williams-cup.

Det kommer film fra Fra Namdal til Hell. Og selvfølgelig fra alle fire NMKs Landsfinaler: Først Damelandsfinale, så Juniorlandsfinale, Veteranlandsfinale og til slutt NMKs Landsfinale for bilcross.

Det er allerede lagt ut film fra Bergensracet i april, Vårløpet og 1. runde i Bilcross.no-cup på Kongsberg, og Juniorfestivalen på Elverum.

Støtte moroa?

Bilcross.no er annonse- og folkefinansiert. Som du ser er det blitt dekket løp på mange kanter av landet, fra Bergen i vest til Brekka i øst, Konsmo i sør til Raabakken i nord.

Det hadde ikke gått å reise rundt hele sesongen gjennom uten støtten – tusen takk.

Vippsen vår er 54 02 81.

ACTION OG SPENNING: Bilcross er platekontakt, action og spenning helt inn til målstreken. Gjennom vinteren vil vi mimre tilbake til høydepunktene fra sesongen som nå er over. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.