Starter 2024-sesongen med bakkeløp og kvalløp

LEDER: Torill Minge forteller at klubben jobber godt mot en ny sesong – forberedelsene til 2024 er allerede godt i gang. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Dette blir så spennende!, sier en bilcross-arrangør som blåser støvet av gamle bakkeløp-tradisjoner.

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

Etter gjentatte forsøk på å få et sunt antall på vårløp, blir det tenkt nytt – ved å ta tilbake en gammel tradisjon:

NMK Aremark hadde bakkeløp som en del av Sommerfestivalen i tidligere tider. Nå blir bakkeløpet en del av Vårløpet, forteller Torill Minge.

Bakkeløp og kvalløp

MAX ATTACK: Brekka er en av bilcross-Norges heftigste bilcrossbaner. I sesongstarten blir det både enkeltstart og fellesstart. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Nå kliner vi til med Vårløp i Brekka lørdag og søndag 27. og 28. april 2024: Bakkeløp lørdag og kombiløp søndag med kval-status søndag. Dette håper vi bilcrossfolket tar godt i mot, og at de kommer for å kjøre hos oss denne helgen.

Sesongens store happening på Brekka er Sommerfestivalen, som har fulle startlister og fart og spenning så å si hele uka lang. I år er datoene 23. til 27. juli 2024.

– Vi gjentar suksessen fra i fjor med en fridag midt i festival-uken. Det betyr kjøring tirsdag og onsdag, fridag torsdag, og kjøring fredag og lørdag igjen.

– Dette ble tatt godt i mot i 2023, så det fortsetter vi med, forteller Torill til Bilcross.no. Helga før blir det supertrening i forkant av festivalen.

Kick-off med treningshelg

Aller først blir det en treningshelg som kick-off for 2024-sesongen, det vil skje i april, der den driftige Østfold-klubben inviterer til masse kjøring gjennom hele helgen.

Dette var noe som kom til under korona-pandemien, og det var veldig populært da. Nå kjører NMK Aremark på med treningshelg igjen, før 2024-sesongen braker løs.

– Her er alle velkomne, forteller Torill, som ikke legger skjul på at det jobbes godt i klubben: – Forberedelsene er godt i gang for neste sesong!

– Vi gleder oss til å ta i mot våre fantastiske motorsport-venner i Brekka.

Dette er bilcross-sesongen 2023 – se video:

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!