Klar for NMKs Landsfinale for damer 2022? Siste sjekk med Juni Mostue #13

Dette har vært en sesong full av uflaks for Juni Mostue (NMK Hamar) – denne helga stiller hun attpåtil med startnummer 13. – Vi får prøve å snu uflaksen med ulykkesnummeret!

Sjekk: Hvem blir landets beste bilcrossdame?

Og kanskje blir minus og minus til pluss, også i bilcross? Masse uflaks, pluss uflaksnummer i Landsfinalen, kan fort bli til noe positivt for den raske NMK Hamar-jenta som satser alt – her er det vinn eller forsvinn som gjelder.

Helst skulle hun hatt startnummeret til hjemmefavoritt Kristine Salte (NMK Egersund), for startnummer 8 er favorittnummeret til 23-åringen som har kjørt bilcross i åtte sesonger allerede.

Kort, men knallhard, startliste

KLAR: Juni Mostue er på tur sørover sammen med pappa Jørund Mostue, de sto opp rett over klokka 04.00 i dag og regner med å bruke rundt åtte timer til Egersund motorstadion. Der er det trening fredag kveld, før fire omganger og finaler skal kjøres lørdag for å kåre landets beste bilcrossdame i 2022-sesongen. Foto: Stian Ormestad.

– Jeg pleier å sitte klar og melde meg på når det er syv stykker på startlisten, for å prøve å få nummer 8, forteller Juni til Bilcross.no – men denne gangen gikk det litt skeis.

NMKs Landsfinale for damer 2022 kjøres på Egersund motorbane i regi av NMK Egersund lørdag 9. juli 2022, og Juni er en av rundt 40 påmeldte.

Men det er svært tett mellom de store bilcrossnavnene, så her blir det ingen enkel ferd for noen til topps.

De seks beste kvalifiserer seg til NMKs Landsfinale i bilcross for seniorer i august.

Skal kåre landets beste bilcrossdame

Startliste finner du hertilleggsregler her, og mer info om løpet er lagt ut på arrangøren NMK Egersund sine nettsider (alle eksterne lenker).

Løpet skal ifølge arrangøren sendes på Direktesport.no, og første start går klokka 09.00 lørdag 9. juli 2022 – det skal kjøres fire omganger og finaler før landets beste bilcrossdame er kåret.

Bilcross.no dekker løpet i våre kanaler, Bilcross.nos Facebook-side og Bilcrossno-snappen er å anbefale!

Vi digger bilcross-damer bak rattet – se video:

Mimre? Se Bilcross.no-bildene fra forrige Damelandsfinale.

Les mer om Damelandsfinalen i Bilcross.no-arkivet.

, , ,