Snap-rekord under NMKs Landsfinale for damer 2022

Det var ikke lange startlisten, men det ble likevel stor spenning – og mange ville følge med med på bilcrossjentenes store oppgjør i 2022-sesongen.

Sjekk også: Bilcross.no boltrer seg på snap og insta.

Ja, det er skuffende at det bare er 32 bilcrossjenter på startlisten til NMKs Landsfinale for damer – det er bare en brøkdel av det deltakerantallet vi har vært vant med opp gjennom årene.

Det kan være flere grunner til det, og det skal vi ikke spekulere i – men vi skal heller juble over at Damelandsfinalen endelig ble kjørt igjen i år! Og for et knallhardt oppgjør det ble!!!

Landsfinale-sirkuset er endelig i gang igjen!

BILCROSS.NO PÅ SNAP: Søk opp bilcrossno og abonner. Da får du opp story før, under og etter løp – og du kan sende oss bilder og video som vi kan dele videre. Faksimile: Bilcrossno-snappen.

Etter to korona-år avlyst, så er endelig Landsfinale-sirkuset i gang igjen, med veteran-, dame-, junior- og til slutt senior-Landsfinale. Vi er nå halvveis, med både veteran og dame ferdigkjørt.

Bilcrossjentene var ikke mange, men lagde likevel show på Egersund motorstadion. Så spennende var dette å følge med på, at Bilcross.no sprengte alle tidligere rekorder på sin snap-konto.

Denne helga sto Anne Beth Mål Arntzen fra Arntzen foto på for å holde bilcrossfolket oppdatert, sammen med deltakere, publikum og funksjonærer som sender bilder og videoer.

Luksusproblem

Snap-kontoen går litt på rundgang, og der legges det ut stort og smått underveis på løp – og det kommer Bilcross.no-oppdateringer i rykk og napp med ujevne mellomrom før og etter løp, også.

Vi har over lengre tid hatt et luksusproblem, der SnapChat ikke lar oss legge til flere venner. Vi har forlengst fått varsel på varsel om at vi har for mange venner.

Men alle storyene blir lagt ut offentlig, og det er mulig å følge med ved å abonnere.

Ses på snap!

Så selv om ikke det er mulig å legge til Bilcross.no som venn lenger, så er det fritt frem å abonnere. Det er bare å søke opp bilcrossno.

I skrivende stund har vi rundet godt og vel 5.500 abonnementer – og der er det heldigvis plass til flere.

Så vi ses gjerne på snap!

PALLEN: Marte Marthinsen (NMK Larvik) til topps i en dramatisk A-finale i NMKs Landsfinale for damer 2022. Foto: Anne Beth Mål Arntzen, Arntzen foto.

Les mer om Damelandsfinalen i Bilcross.no-arkivet.

, , ,