Her drømmer alle bilcrossere om å kjøre – se video

Bli bedre kjent med bane og arrangør før NMKs Landsfinale i bilcross 2022 – se video i toppen av denne saken.

Sjekk også: – Det kom nesten en liten tåreskvett etter tre strake.

Landsfinale-sirkuset er i gang igjen, med aller første kvalifiseringsløp unnagjort – det kan du lese mer om her. Nåløyet er trangt, for bare de beste bilcrosserne får være med i Landsfinalen:

De neste drøye fire månedene skal det kjempes som besatt rundt om i hele bilcross-Norge om plassene på startlisten på Smådøl motorsenter lørdag 20. august 2022.

Fartsfest og folkefest

BILCROSS-SESONGENS STORE HØYDEPUNKT: NMKs Landsfinale i bilcross er sesongens grommeste bilcrossløp, der landets beste bilcrosser skal kåres. I år går Landsfinalen på Smådøl, NMK Nore Uvdal. Foto: Stian Ormestad.

Nåløyet blir nok ekstra trangt i år, nå som alle vil være med. Det er en iver i bilcross-miljøet vi sjelden har sett maken til, etter to år med korona-avlyste Landsfinaler. 2022-versjonen skulle egentlig gått i 2020 og 2021 på Smådøl.

I anledning NMKs Landsfinale i bilcross på Smådøl motorsenter har Bilcross.no på oppdrag av arrangørklubben NMK Nore Uvdal laget en presentasjon av arrangør og bane – se videoen i toppen av denne saken.

Det er bare å glede seg til en fartsfest og folkefest på Smådøl når endelig Landsfinalen skal arrangeres igjen, etter to avlyste korona-år.

Bilcross.no dekker selvsagt løpet.

Oversikt over alle kvalifiseringsløp finner du på Norsk motorklubbs nettsider (ekstern lenke).

SMÅDØL-ARKIVET: Vi har gravd dypt i Smådølarkivet for å lage denne filmen med presentasjon av arrangørklubb og bane. Den er basert på klipp fra Bilcross.no-arkivet, pluss nyere klipp fra Galskap motorsport. Bildene tatt av Stian Ormestad og Ole John Hostvedt. I tillegg kommer private bidrag i film og bilder – og inboardsklipp fra Kristoffer Gutu Holt. Foto: Ole John Hostvedt.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

, , , ,