Påmeldingen er i gang til sesongstart på årets Juniorlandsfinale-bane

SESONGSTART: Bilcross-sesongen braker løs på Brekka, NMK Aremark, lørdag 7. mai 2022. På samme bilcrossbane går årets Juniorlandsfinale av stabelen lørdag 6. august 2022. Foto: Stian Ormestad.

De første påmeldingene tikker allerede inn til Vårløp på Brekka, samme arena som landets beste bilcrossjunior skal kåres i august – det er i skrivende stund dobbelt så mange juniorer som seniorer på startlistene.

Mimre? Se bilder fra siste NMKs Landsfinale for junior.

Dette er en gyllen anledning til å få testet ut årets Juniorlandsfinale-arena i løp, og det vil nok merkes på interessen fra de yngste bilcrosserne.

De aller første er allerede kvalifisert til Juniorlandsfinalen etter første kvalløp i Bergen: – Helt uvirkelig med en sånn sesongstart!

Bare de beste av de beste stiller til start

Gjennom de neste snaue fire månedene skal det kjempes om en plass i Juniorlandsfinalen med kvalifiseringsløp over hele landet. Oversikt over alle kvalifiseringsløp finner du på Norsk motorklubbs nettsider (ekstern lenke).

Og de beste av de beste i kvalløpene møtes til sesongens heftigeste juniorløp på Brekka, NMK Aremark, lørdag 6. august 2022.

Sesongstart på samme bane var planlagt til lørdag 7. mai og de første påmeldingene kom kjapt, men så bestemte arrangøren seg for å bytte dato til søndag 15. mai – og det er foreløpig svært tynt på startlistene.

– Endelig!!!

Påmelding, tilleggsregler og en til enhver tid oppdatert startliste finner du her, og arrangøren NMK Aremark sine nettsider finner du her (alle eksterne lenker).

NMK-mesterskapet for junior har blitt kjørt helt siden juniorklassen ble opprettet i 1996. Kvalifiseringsløp til Juniorlandsfinale ble innført i 2007.

Etter to år med korona-avlysninger, er endelig NMKs Landsfinale for junior tilbake i 2022-sesongen.

Oversikt over alle kvalifiseringsløp finner du på Norsk motorklubbs nettsider (ekstern lenke).

Les også: Rekker akkurat Juniorlandsfinalen på hjemmebane.

LANDETS BESTE BILCROSSJUNIOR: Det er tre år siden vi sist kåret landets beste bilcrossjunior, tilbake i 2019 på Konsmo motorbane. Alle på pallen fra den gang har for lengst blitt seniorer, og nye juniorer skal kjempe om tittelen. Foto: Stian Ormestad.

Mimre? Se bilder fra siste NMKs Landsfinale for junior.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

,