Fra Namdal til Hell – påmeldingen er åpnet!

LANDSFINALE-ARENA: Mange husker Landsfinalen 2018 på Verdal motorsenter. Nå kommer et nytt storløp til banen. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Startlistene fylles til sommerens store nykommer, med ti omganger over tre dager på tre forskjellige baner: Fra Namdal via Verdal og til VM-arenaen Hell.

Les mer: Fra Namdal til Hell.

Her kan du melde deg på, her finner du en til enhver tid oppdatert startliste, og her kan du lese tilleggsregler for løpet. Et eget Facebook-event for løpet finner du her (alle eksterne lenker).

Akkurat som planlagt åpner påmeldingen nå på tampen av påsketider, med snaut to måneder igjen til løpsdatoene 4., 5. og 6. juni 2022.

Ti omganger på tre forskjellige baner

TRE PUBLIKUMSBANER: Alle tre banene tilbyr god oversikt for alle som vil henge med som publikum, så dette blir rått – både for deltakere og for publikum! Arkivfoto: Stian Ormestad.

Det er tre klubber som har gått sammen om storløpet, som går gjennom hele pinsehelga 2022 – fra og med lørdag morgen til og med mandag ettermiddag, 2. pinsedag.

Det hele starter hos NMK Namdal, der det kjøres fire innledende omganger på bilcrossbanen i Raabakken lørdag. Så flytter hele løpet seg videre til NMK Verdal Levanger og Verdal motorsenter, der det kjøres fire nye omganger søndag.

Så er det nok en transportetappe til NMK Hell og selveste Lånkebanen, Norges VM-arena i rallycross, der de to siste omgangene skal kjøres mandag 2. pinsedag, før finaler.

Mye kjøring

Dette blir å regne som ett løp, der alle beholder bilene gjennom alle tre dagene – det blir mye kjøring, med andre ord. Bilcross.no vet at det bygges mye bra bil rundt om, som man får kjørt mye med før en eventuell budrunde.

Hovedbudrunden blir på Hell, men alle som trekker seg underveis kan legge bil ut på bud etter hver løpsdag.

Bilcross.no følger oppladningen til løpet og dekker selve løpet som går av stabelen pinsehelga 4. – 5. – 6. juni 2022.

Les også: – Vi har Volvoer og gifteringer klare!

Ti omganger på tre forskjellige baner – og finaler på VM-arenaen!

BILBYGG: Det smis mye gromt til nykommeren Fra Namdal til Hell. Foto: Privat.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!