Se bilder fra NMKs Landsfinale for junior 2019

ALT KLART FOR FARTSFEST! De yngste bilcrosserne skal slåss om å bli landets aller beste juniorkjører på Konsmo motorbane. Sola skinner, og lovens lange arm er heldigvis på plass… Foto: Stian Ormestad.

Årets høydepunkt for de yngste bilcrosserne er i gang – her kommer bildene fra NMKs Landsfinale for juniorer på Konsmo motorbane lørdag 3. august 2019.

Se Bilcross.no-bildene fra NMKs Landsfinale for junior 2019 – oppdatert!

Les også: Nå møtes landets beste bilcrossjuniorer til kamp!

Resultatliste NMKs Landsfinale for junior 2019, NMK Konsmo.

NMK Konsmo tar i mot landets beste juniorkjørere til NMKs Landsfinale for junior lørdag 3. august 2019. Les om favoritter før det braker løs i denne Bilcross.no-saken.

Vil du sjekke ut hva deltakerne mener selv om favoritter og egne mål og muligheter anbefaler vi å følge Juniorlandsfinalen2019 på Facebook– der er de aller fleste deltakerne intervjuet før det store oppgjøret.

Og vil du tippe vinneren i Bilcross.nos klistremerke-konkurranse, anbefaler vi å legge inn ditt råtips på hvem som vinner eller forsvinner på Bilcross.nos Facebook-side.

Bilder fra løpet kommer her på Bilcross.no – legg gjerne til bilcrossno på snap!

UNDER STARTERENS KOMMANDO: Alt og alle er drillet til fingerspissene når NMK Konsmo tar i mot landets beste juniorkjørere til kamp. Foto: Stian Ormestad.

FJORÅRSVINNER: Ole Henry Steinsholt (NMK Grenland) var uheldig i første heat som endte med en brutt, men derifra og inn ble det bare heatseiere og flere bestetider.

RASK JUNIORJENTE: Andrine Rafoss (NMK Konsmo) kjørte fantastisk med sin VW Golf!

LANGVEISFARENDE: Halvannet døgn med kjøring, kun avbrutt av en liten hvil, måtte til for Espen Andersen (NMK Harstad) og hans følge fra nord.

KANON FRA NORD: Espen Andersen tar seg helt til B-finale med nydelig Opel Ascona B-kjøring.

STJERNESMELL: Det går rett vest for Carl Emil Heimvik (NMK Bergen) i finalekjøringen, etter imponerende poengsanking gjennom innledende omganger.

HELT PÅ TUPPA: Benjamin Tveit Halvorsen (NMK Larvik) tupper ut av finalekjøring.

FAVORITTENES FALL: Det sier seg selv at med godt over 100 av de beste juniorkjørerne til start, kan ikke alle nå opp til topps. En av storfavorittene som trøblet var Sindre Løland (NMK Konsmo), som slet med gearoverføring og til slutt tråkket av gasswiren.

SATSER MAKS: Kristian Lien (KNA Solør) pisker den lille VW Golfen.

PUBLIKUMSVENNLIG: Bjørn Cato Aarekol (NMK Vikedal) gir også publikum litt rå Volvo-kjøring å se på.

MODIFISERT: Daniel Finnvik (NMK Vikedal) har ommøblert litt på Volvo-fronten, men er like blid!

TØFT HJULLØFT: Malin Marie Rønningen (NMK Sør Gudbrandsdal) i fint driv over kulen på nedre banedel.

HEATSEIER TIL SLUTT: Håvard Ø. Johannessen (NMK Modum Sigdal) trøblet med bobla i varmen, men i aller siste heat klaffet det og sigdølingen fikk med seg en heatseier til trøst.

TRANGT OM PLASSEN: Ivan Kallekleiv (NMK Bergen) må forsere konkurrenter på kryss og tvers foran BMW-en, før han kan ladde på for fullt.

BOMTUR: Per Einar Skeie (NMK Konsmo) gjør alt riktig for å prøve å unngå sandfella, men kan lite gjøre når først retningen ble satt.

 

GODTEDRYSS: Som alltid på Konsmo motorbane, får unga noe å bite i i pausene.

EN AV NORGES BESTE ARRANGØRKLUBBER: NMK Konsmo kan det å kjøre billøp. Neste oppgjør her er finalen i Bilcross.no-cup 2019 om en måned.

KNUFFING: Flere juniorer hilser på hverandre bortover startstrekka, men fin og fornuftig kjøring avverget den store smellen i denne starten.

SMELL ETTER MÅLGANG: Det kjempes helt inn til målstreken – og litt til.

MAX ATTACK: På to hjul i svingen, og knapt nok det! Jens Berger (NMK Elverum) raser inn til en finaleplass.

A-FINALE-START: Nå skal landets beste bilcrossjunior kåres!

RIVER SEG LØS: Emil Sivesind (NMK Gjøvik) kommer seg opp i ledelse med sin Volvo, og da er det ingen som klarer å følge i tempo hans. Helt rått kjørt!

PALLEN: Emil Sivesind (NMK Gjøvik) på toppen, foran Ole Henry Steinsholt (NMK Grenland) og Joakim Ågedal (NMK Konsmo. Alle foto: Stian Ormestad.

Se alle Bilcross.no-bildene fra NMKs Landsfinale for junior 2019 – oppdatert!

Resultatliste NMKs Landsfinale for junior 2019, NMK Konsmo.

Les mer om arrangørklubben NMK Konsmo i Bilcross.no-arkivet.

All info om løpet finner du på Juniorlandsfinalen2019.no (ekstern lenke).

Sjekk også arrangøren NMK Konsmo sin nettside (ekstern lenke).

Les mer om NMKs Landsfinale for junior i Bilcross.no-arkivet.

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

Bilcross.no boltrer seg – nå også på snap og insta!

, ,