Startlister oppdatert – siste sjanse å slenge seg med!

Etter noen omrokkeringer med avbud og noen nye påmeldinger er startlistene oppdatert: To fulle startlister og bare tre plasser ledig i det tredje og siste kvalifiseringsløpet er fasit noen timer før vi setter strek i kveld, onsdag 26. januar, klokka 20.00.

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022: – Enda råere!

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Bilcross.no testet ut et virtuelt nyttårsrace som nå har godt over 6.000 visninger på vår YouTube-kanal. Nå kjører vi på igjen, nok en gang med direktesending og stor spenning – og plass til tre ganger så mange deltakere!

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022 her. Og sjekk tilleggsregler her. En oppføring på startlistene gjelder som startbekreftelse.

En siste mulighet til å slenge seg med

KLAR FOR FRANKRIKE: Benjamin Tveit Halvorsen (NMK Larvik) alias Eseldoktor04 er klar for å kjempe om en plass i finaleløpet på Lydden Hill. NMK Larvik-junioren skal ut i kvalifiseringsløp på Lohéac, Frankrike. Benjamin kom akkurat på topp-ti totalt i det forrige Bilcross.no-racet tidligere på nyåret 2022. Foto: Privat.

Alt skjer i løpet av lørdag ettermiddag og kveld 29. januar 2022, med første start klokka 16.00 på Hell, videre klokka 17.00 på Lohéac, klokka 18.00 i Abu Dhabi, og så finaleløpet fra klokka 19.00 på Lydden Hill. Det hele sendes live på vår YouTube-kanal.

Det var en stund helt fulle startlister for alle tre løpene, men i siste innspurt før vi setter stopp for påmelding er det tre ledige plasser i Abu Dhabi. Vi prioriterer de som ikke har kommet med i de andre kvalløpene.

Send navn, nick, klubb, telefonnummer og adresse til Bilcross.no@gmail.com for å slenge deg med. Husk at du må spille på PS-konsoll. Les ellers hva som gjelder her.

Sjekk: Tilleggsregler for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

FART OG SPENNING – PÅ SKJERMEN: Utenom sesongen kjører Bilcross.no virtuelle løp, der bilcrossfolket møtes til kamp i kjellerstuer og på loftstuer, bak ratt og pedaler – i den virtuelle motorsportverden. Foto fra spillet.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

,