Tredje løp i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022: Fortsatt noen plasser ledig!

Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022 kjøres lørdag kveld 29. januar, og tredje kvalifiseringsløp går i Abu Dhabi. Her er det fortsatt noen få ledige plasser på startlisten i skrivende stund.

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022: – Enda råere!

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Bilcross.no testet ut et virtuelt nyttårsrace som nå har godt over 6.000 visninger på vår YouTube-kanal. Nå kjører vi på igjen, nok en gang med direktesending og stor spenning – og plass til tre ganger så mange deltakere!

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022 her. Og sjekk tilleggsregler her. Etter stor pågang, er startlistene fulltegnet for to av tre kvalløp – sjekk startlistene her.

Noen få plasser ledig i siste kvalløp

YNGSTEMANN: Odin Lysaker Bronken (Innlandsbanden) alias Bronken_jr er klar for Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022, som den yngste av alle påmeldte så langt. Odin er 10 år gammel og allerede en racer! Foto: Privat.

Både det første og det andre kvalifiseringsløpet ble fulltegnet på minutter, og det tredje kvalifiseringsløpet ble også fort halvfullt – men det er fortsatt noen få plasser ledig i skrivende stund.

Vi finner allerede deltakere fra NMK Bardu i nord, NMK Trøgstad i øst – og det er plass til noen flere navn og klubber.

Hele startlistene finner du her.

Totalt 60 deltakere i mesterskapet

Totalt skal vi ha med 60 deltakere i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022, med 20 deltakere i hvert kvalifiseringsløp på tre forskjellige baner.

Av totalt 60 deltakere går de 15 beste videre til finaleløpet på Lydden Hill, der den endelige vinneren kåres i en A-finale som vi venter skal slippes av startplata cirka klokka 19.30 på lørdagskvelden 29. januar 2022.

Alt sammen skjer den samme lørdagskvelden 29. januar 2022, og alt sammen sendes etter planen direkte på Bilcross.nos YouTube-kanal.

Sjekk: Tilleggsregler for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

FART OG SPENNING – PÅ SKJERMEN: Utenom sesongen kjører Bilcross.no virtuelle løp, der bilcrossfolket møtes til kamp i kjellerstuer og på loftstuer, bak ratt og pedaler – i den virtuelle motorsportverden. Foto fra spillet.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

,