Andre løp i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022: Fulle startlister på null-komma-niks, også denne gang!

Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022 kjøres lørdag kveld 29. januar, og andre kvalifiseringsløp går på Loheac. Her ble startlisten fulltegnet nesten like kjapt som til det første kvalløpet på Hell. Det kommer en sjanse til for å slenge seg med, fredag fra klokka 10.00.

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022: – Enda råere!

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Bilcross.no testet ut et virtuelt nyttårsrace som nå har godt over 6.000 visninger på vår YouTube-kanal. Nå kjører vi på igjen, nok en gang med direktesending og stor spenning – og plass til tre ganger så mange deltakere!

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022 her. Og sjekk tilleggsregler her. Etter stor pågang, er startlistene fulltegnet for to av tre kvalløp – sjekk startlistene her.

Full startliste – igjen!

BÅNN GASS UNDER TRAPPA: Tobias Bådsvik (NMK Vikedal) er en av flere revansjesugne etter forrige virtuelle bilcrossløp – nå klar for full gass i andre kvalløp i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022: – Er veldig sugen på å få revansje etter et ganske trasigt løp sist! Foto: Privat.

Nok en gang ble Bilcross.no-arrangør»staben» tatt helt på senga over interessen for dette virtuelle løpsopplegget vårt – der vi har utvidet til tre ganger så mange deltakere i forhold til forrige løp.

Men du måtte likevel være kjapp på avtrekkeren for å komme med på startlisten også til det andre kvalifiseringsløpet på Loheac: Ganske kjapt var startlisten full, nok en gang.

Og vi finner deltakere fra NMK Bodø i nord, NMK Konsmo i sør, NMK Bergen i vest, og flere østlandsklubber. Hele startlistene finner du her.

Nye muligheter for å henge med

Men fortvil ikke! Hele poenget med å utvide løpsopplegget til et mesterskap, er å kunne få med flere. Så alle som ikke kom med på Hell og nå på Loheac, får en ny sjanse på Abu Dhabi.

Da må du være superkjapp på avtrekkeren fra og med klokka 10.00 fredag 21. januar, og sende en epost til Bilcross.no@gmail.com med navn, nick, klubb, telefon og adresse.

Påmeldinger som kommer før påmeldingen åpner forkastes.

Totalt 60 deltakere i mesterskapet

Totalt skal vi ha med 60 deltakere i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022, med 20 deltakere i hvert kvalifiseringsløp på tre forskjellige baner.

Av totalt 60 deltakere går de 15 beste videre til finaleløpet på Lydden Hill, der den endelige vinneren kåres i en A-finale som vi venter skal slippes av startplata cirka klokka 19.30 på lørdagskvelden 29. januar 2022.

Alt sammen skjer den samme lørdagskvelden 29. januar 2022, og alt sammen sendes etter planen direkte på Bilcross.nos YouTube-kanal.

Sjekk: Tilleggsregler for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

FART OG SPENNING – PÅ SKJERMEN: Utenom sesongen kjører Bilcross.no virtuelle løp, der bilcrossfolket møtes til kamp i kjellerstuer og på loftstuer, bak ratt og pedaler – i den virtuelle motorsportverden. Foto fra spillet.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

,