Første løp i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022: Full startliste på tre minutter – full venteliste på fem!

Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022 kjøres lørdag kveld 29. januar, og første kvalifiseringsløp går på Hell. Her ble startlisten fulltegnet superkjapt! Men det kommer to nye sjanser til å melde seg på nye kvalløp de neste dagene, torsdag og fredag fra klokka 10.00.

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022: – Enda råere!

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Bilcross.no testet ut et virtuelt nyttårsrace som nå har godt over 6.000 visninger på vår YouTube-kanal. Nå kjører vi på igjen, nok en gang med direktesending og stor spenning – og plass til tre ganger så mange deltakere!

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022 her. Og sjekk tilleggsregler her. Etter stor pågang, er startlisten for første kvalløp fulltegnet – sjekk startlistene her.

Full startliste på tre minutter – full venteliste på fem

FULL KONS! Joakim Gjønnes (NMK Verdal Levanger) er en av flere revansjesugne etter forrige virtuelle bilcrossløp – nå klar for full gass i første kvalløp i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022. Foto: Privat.

Nok en gang ble Bilcross.no-arrangør»staben» tatt helt på senga over interessen for dette virtuelle løpsopplegget vårt – der vi har utvidet til tre ganger så mange deltakere i forhold til forrige løp.

Men du måtte likevel være kjapp på avtrekkeren for å komme med på startlisten til første kvalifiseringsløp på Hell: I løpet av tre minutter var startlisten helt full. I løpet av av fem minutter var ventelisten full – og vel så det.

Og vi finner deltakere fra NMK Rana i nord, Froland motorsport i sør, NMK Vikedal i vest, og NMK Aremark i øst.

Nye muligheter for å henge med

Men fortvil ikke! Hele poenget med å utvide løpsopplegget til et mesterskap, er å kunne få med flere. Så alle som ikke kom med nå på Hell, får en ny sjanse på Loheac og Abu Dhabi.

Da må du være superkjapp på avtrekkeren fra og med klokka 10.00 henholdsvis torsdag 20. og fredag 21. januar, og sende en epost til Bilcross.no@gmail.com med navn, nick, klubb, telefon og adresse.

Påmeldinger som kommer før påmeldingen åpner forkastes.

Totalt 60 deltakere i mesterskapet

Totalt skal vi ha med 60 deltakere i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022, med 20 deltakere i hvert kvalifiseringsløp på tre forskjellige baner.

Av totalt 60 deltakere går de 15 beste videre til finaleløpet på Lydden Hill, der den endelige vinneren kåres i en A-finale som vi venter skal slippes av startplata cirka klokka 19.30 på lørdagskvelden 29. januar 2022.

Alt sammen skjer den samme lørdagskvelden 29. januar 2022, og alt sammen sendes etter planen direkte på Bilcross.nos YouTube-kanal.

Sjekk: Tilleggsregler for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

FINALEHELTEN: Kristian M. Lien (KNA Solør) stilte med startnummer 1 i Bilcross.no nyttårsrace, og stiller nok en gang med startnummer 1 i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022. I nyttårsracet ble han en finalehelt, der han kjørte seg opp fra D-, C-, og helt opp til B-finale. Foto: Privat.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

,