Sjekk hvem som skal slåss på skjermen til helga

Nå er strek satt for påmelding, og fasit er fulltegnede startlister til tre kvalifiseringsløp, pluss fire på venteliste. Sjekk startlistene her.

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022: – Enda råere!

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Bilcross.no testet ut et virtuelt nyttårsrace som nå har godt over 6.000 visninger på vår YouTube-kanal. Nå kjører vi på igjen, nok en gang med direktesending og stor spenning – og plass til tre ganger så mange deltakere!

Les mer om Bilcross.no dirt-mesterskap 2022 her. Og sjekk tilleggsregler her. En oppføring på startlistene gjelder som startbekreftelse.

60 klare – og 4 på venteliste

UNG OG LOVENDE? I lykke-t-skjorta fra Juniorlandsfinalen for 15 år siden er Kristian Nygård (NMK Rana) klar for å forsvare Nord-Norges ære i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022. Foto: Privat.

Etter noen siste omrokkeringer og enda flere påmeldinger har vi fått med de aller fleste som vil kjøre – og vi har fulltegnede startlister i tre kvalifiseringsløp, pluss fire reserver på venteliste i tilfelle det skulle bli frafall helt i siste liten.

Dette var siste oppdatering av startlistene. Men vi strekker oss langt for å kjøre fulle heat og finaler, så det kan bli noen forskyvninger og endringer underveis.

Dette blir show, med vinn eller forsvinn fra første til siste start. Eller det vil si – vinnerne av alle kvalheat går direkte videre til finaleløpet, men det gjør også noen med bestetider utenom vinnerne.

Hele reglementet for det virtuelle Bilcross.no-mesterskapet kan du lese her.

Fullspekka lørdag med fart og spenning

FINALEHELTEN: Kristian M. Lien (KNA Solør) stilte med startnummer 1 i Bilcross.no nyttårsrace, og stiller nok en gang med startnummer 1 i Bilcross.no Dirt-mesterskap 2022. I nyttårsracet ble han en finalehelt, der han kjørte seg opp fra D-, C-, og helt opp til B-finale. Foto: Privat.

Alt skjer i løpet av lørdag ettermiddag og kveld 29. januar 2022, med første start klokka 16.00 på Hell, videre klokka 17.00 på Lohéac, klokka 18.00 i Abu Dhabi, og så finaleløpet fra klokka 19.00 på Lydden Hill.

Det hele sendes live på vår YouTube-kanal – abonner gjerne for å få livestreamen opp i din feed. Du vil selvfølgelig også finne sendingene her på Bilcross.no.

På YouTube-sendingen vil det være mulig å heie på favoritter og sende lykkeønskninger, og send gjerne snapper og bilder fra deres lørdagskveld foran skjermen!

Sjekk: Tilleggsregler for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Sjekk: Startlister for Bilcross.no dirt-mesterskap 2022.

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

FART OG SPENNING – PÅ SKJERMEN: Utenom sesongen kjører Bilcross.no virtuelle løp, der bilcrossfolket møtes til kamp i kjellerstuer og på loftstuer, bak ratt og pedaler – i den virtuelle motorsportverden. Foto fra spillet.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

,