Finalehelg for finaleløpet i Bilcross.nos novembercup

Vi er nå inne i siste innspurt av Bilcross.nos november-cup, for denne siste november-helga er også siste anledning til å slenge seg med i finaleløpet.

Bilcross 40 år – les alle jubileumssakene her.

Bilcross.nos cuper i bilspillet Dirt 2.0 startet i korona-tida, og har blitt en fin tradisjon utenom bilcross-sesongen, også.

Cupene kjøres over samme lest som de gode gamle bilcross-bakkeløpene.

570 påmeldte

FORELØPIG RESULTATLISTE: Slik ser stillingen ut i finaleløpet, fredag i finalehelga. Mange kanoner har enda ikke kjørt, så det er lite sannsynlig at den endelige resultatlisten kommer til å se slik ut. Dessuten skal de to løpene regnes sammen til totalplasseringer i cupen, også. Dette blir spennende!

November-cupen startet med tre ganger opp samme bakke med gamle bakhjulstrekkere, og fortsatte tre ganger ned samme bakke med gamle forhjulstrekkere.

Vi er nå godt inne i finaleløpet, der mange av kanonene enda ikke har kjørt – akkurat som i første runde venter mange av de beste til å kjøre ved aller siste anledning.

Som for eksempel vinneren av det første løpet, Odin Enger Foss. Så den foreløpige resultatlisten du ser over her blir neppe seende slik ut når alt er ferdigkjørt…

Slik gjør du det:

For å bli med må du logge deg på Dirtrally2.dirtgame.com og klubben BILCROSSNO (ekstern lenke), kommer du ikke direkte inn på rette klubb søker du opp BILCROSSNO under «clubs».

Etter å ha bekreftet at du vil bli med i klubben på nett, kommer eventet opp på din spillkonsoll under «clubs».

Send gjerne inn navn, nick og adresse så du kommer på startliste for Bilcross.no bakkeløpcup 2020 / 2021.

Denne cupen går som følger:

  • Hawkes bay, Te Awanga sprint forward, tre ganger opp bakken med H2-bakhjulstrekk. Dette løpet ligger ute i 14 dager fra og med 1. november.
  • Så Hawkes bay, Te Awanga sprint revers, tre ganger NED bakken med H2-forhjulstrekk. Dette løpet ligger også ute 14 dager.
  • Det er en kort service mellom hver kjøring, det er finvær hele veien. Uventete hendelser kan forekomme, akkurat som i ekte bilcross…
  • Poengberegning ifølge Codemaster-opplegget, sammenlagtvinner gjelder – dvs den som er best jevnt over både opp og ned bakken, i både bak- og framhjulstekk.

Alle gode ting er tre – med det fjerde skal det skje

Det startet i den mørkeste og stilleste korona-tid etter nedstengningen av landet, med Bilcross.no-cup 2020 over hele åtte løp, fra tidlig på vårparten til langt utpå sommeren.

Før jul kjørte vi en førjulscup der seieren ble avgjort med ett eneste poengs margin, og på nyåret i år var det en vintercup på snø og is.

Og nå er det altså en ny cup – den fjerde i rekken: November-cup, som går over to løp i hele november-måned 2021.

Tilbake på topp: – Blir full satsing i finaleløpet også!

Les mer om Bilcross.nos bakkeløpcup.

POPULÆR CUP: Bilcross.no lanserte digital motor-moro i korona-tida, og det ble en stor suksess med bilsportsamhold gjennom skjermen. Nå kjører vi en november-cup over to løp.

Les om det aller første bilcrossløpet for 40 år siden: – Det tok helt av!

,