Her ser du Sommerløpet på Vendkvern live søndag!

Årets første runde i Ifor Williams-cup skal avgjøres, og over følger du søndagens kjøring live. Første start skal gå klokka 09.30 søndag 27. juni 2021.

Sjekk også: Nå blir det mye bil på bilcross igjen!

Bilcrossen er mer eller mindre tilbake til normalen, med tanke på antall deltakere på Vendkvern denne helga, 26. – 27. juni 2021.

Men publikum setter fortsatt korona-situasjonen en stopper for – så da er det bare å takke og bukke for muligheten for å følge løpet live.

Ekstra spennende med bilcross på Vendkvern

Det er ZZmedia som streamer live fra alle løp på Vendkvern også i år, på oppdrag fra NMK Hamar – og til glede for alle som må følge moroa hjemmefra.

Ekstra spennende er det når NMK Hamar arrangerer løp, for alle tre løpene her teller også i år i en cup for alle bilcrossklasser; åpen, dame og junior.

Den populære cupen til NMK Hamar startet i 2019-sesongen som Hamar-cup, og i fjor ble Ifor Williams hovedsponsor og cupen fikk navn deretter:

Premiepott på 30.000 kroner

– Etter mange år med godt samarbeid i forbindelse med vårt årlige biltrallelotteri, fikk vi i fjor med oss Ifor Williams Norge AS også som hovedsponsor for bilcross-cupen på Vendkvern motorbane, fortalte Ole Kristian Aasvestad på vegne av NMK Hamar tidligere i årets sesongforberedelser.

Det betyr at NMK Hamar kan videreføre fjorårets regelverk og ikke minst premiepotten på hele 30.000 kroner!

Første løp blir Sommerløpet 26. – 27. juni, andre løp blir «Vårløpet» som er utsatt til 7. august, og cupfinalen går tradisjonen tro på Neglespretten 9 oktober 2021.

Sjekk tilleggsregler og til en hver tid oppdatert startliste her (ekstern lenke).

Vil du støtte NMK Hamar, så kan du kjøpe din virtuelle billett på Vipps: 82981.

TITTELFORSVARER: Kristian Lien (KNA Solør) tok cupseieren i juniorklassen sammenlagt i fjor. Han er påmeldt og klar for å kjempe om en ny cupseier i år. Foto: Stian Ormestad.

Her kan du se lørdagens kjøring:

Stor interesse for cupen: Startlistene var fulle og vel så det på under et kvarter!

Sjekk også: En annerledes bilcross-tid – men med minst like stor bilcross-interesse!

Les om fjorårets cup: Kuppet cupen uten en eneste seier; – veldig moro!

Sjekk mer info om løpet på NMK Hamars nettsider (ekstern lenke).

Les mer om arrangørklubben NMK Hamar.

,