Se Sommerløpet på Vendkvern her!

Lørdag 27. juni braker bilcrossen i gang igjen på Østlandet, etter korona-pause i snaut fire måneder. Sendingen starter rundt klokka 09.00, og løpet klokka 09.30.

Les også: Endelig er sesongen i gang igjen!!!

NMK Hamar kjører bilcrossløp lørdag 27. juni. Det er samme helga som det skulle blitt kjørt todagers sommerløp, etter planen.

Den driftige klubben så sitt snitt til å skalere det hele ned og kjøre løp, innenfor de korona-restriksjoner som gjelder.

Lukket løp – men livestreaming

Det var kjapt mange påmeldt – hele 73 påmeldinger på den aller første timen. I skrivende stund er det 88 påmeldt, med klubbtilhørighet fra nord til sør i landet. Mange er sugne på å starte opp igjen, etter lang korona-pause.

Løpet er lukket for publikum, men arrangøren sørger for at alle skal få med seg moroa likevel: Livestreamen er oppe og går på NMK Hamars YouTube-konto fra lørdagsmorgen.

Dette blir sesongens tredje bilcrossløp, etter sesongstarten i februar, første løp etter korona-stoppen sist helg på Bardu motorsportsenter, og nå NMK Hamar neste ut med Sommerløp på Vendkvern.

Videre blir det Sommerløp i Valdres, Roppecross på Roppemoen, med mer. Bilcross-Norge er i gang igjen!

Bilcross.no vil dekke Sommerløpet på Vendkvern, følg med for bilder, video og nyheter.

SOMMERLØP PÅ VENDKVERN: NMK Hamar er første arrangørklubb ut på Østlandet etter full korona-stopp i snaut fire måneder. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: Ingen Landsfinaler i 2020 – alle forskyves til 2021.

Sjekk også: – Hva er det som er så moro med bilcross, ‘a?

Større aktivitet i bilcross-garasjene enn noen gang?