Er du enig i regelendringene? Si din mening!

I FRI DRESSUR: Kjetil Tovsrud (NMK Krabyskogen) i Sølvcrossen på Kongsberg i fjor høst. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Det har alltid vært mye diskusjon rundt regelverket i bilcrossen, men sjelden har det kokt mer enn det gjør før denne sesongstarten. Hva mener du?

Sjekk den siste Bilcrosspraten: Fela bale.

Les også: Førerforening for bilcrossfolket er nå etablert.

Det er et ja- eller nei-spørsmål, men bak dette kan det være mange nyanser. Dette spørsmålet gjelder de nye tekniske bestemmelsene i helhet, der du kan lese mer om regelendringene her.

Regelendringene var også en viktig faktor til at det ble etablert en førerforening for aktive bilcrossere, det skjedde tidlig på nyåret i år. Flere profilerte bilcrossere reagerte spontant med å takke for seg da regelendringene ble publisert.

Begrense, eller la det være fritt?

Er du enig i regelendringene foran 2024-sesongen?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Ja eller nei-spørsmålet stilles på oppfordring fra Kjetil Tovsrud (NMK Krabyskogen) i den populære Labanpodden: – God kveld, skriver Kjetil til Bilcross.no:

– Hadde det vært en ide å legge ut en avstemming på Bilcross.no angående de nye reglene? Om folk syns de nye reglene er OK eller ikke OK? Vært moro å belyst det litt.

Det er liten tvil om hva Tovsru’n mener om de nye reglene, spesielt dogbox. Det er vel heller ikke særlig tvil om hva gutta bak Bilcrosspraten mener om dette:

La det meste være mest mulig fritt, og la banene og budregelen begrense det hele.

Hva mener bilcrossfolket?

Men hva mener bilcrossfolket? De aller fleste i miljøet er innom Bilcross.no nå og da, og kanskje flere vil legge igjen en stemme i avstemningen lenger oppe i denne saken.

Du stemmer selvsagt helt anonymt. Men vil du mene noe om dette? Vi har flere eksempler på aktive med en hel bilpark med ulovlige biler foran denne sesongen.

Send gjerne en epost til Bilcross.no@gmail.com med dine betraktninger om regelendringene foran 2024-sesongen.

Nye regler for 2024-sesongen: – Takk for meg.

DISKUSJON FØR SESONGSTART: Det er ikke første gang det har vært mye diskusjon rundt regelendringer før en ny bilcross-sesong, men denne diskusjonen går nok de tidligere en høy gang. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Sjekk den siste Bilcrosspraten: Fela bale.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Les flere saker om bilcross-reglementet.

,