Landsfinale-arrangøren kommer med et plaster på såret til bilcrossjentene: Gratis start og bankett

GJØR STAS PÅ BILCROSSJENTENE: Alle A-finalistene fra Damelandsfinalen er kvalifisert, og får gratis startkontingent og bankett på Landsfinalen for senior på Vikedal lørdag 19. august 2023. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

To viktige beskjeder fra årets Landsfinale-arrangør NMK Vikedal: A-finalistene fra Damelandsfinalen får kjøre og feire gratis, og: Det blir manuelle bud på Landsfinalen.

Les om helga som kommer: 300 skal kjempe om nye cup-poeng.

Sjekk også: Bilcrosspraten: Landsfinale spesial – 1.

De beklagelige problemene med digital budgivning etter Landsfinalen for damer på Kongsberg gjorde dessverre at banketten og premieutdelingen på Kongsberg ikke ble slik den skulle vært.

– Som et lite plaster på såret ønsker NMK Vikedal, i samarbeid med hastighetskomiteen i NMK, å hylle A-finalistene fra Landsfinalen for damer under banketten for Landsfinalen for senior på Vikedal Bygdahus 19. august.

– Den digitale budløsningen har mistet all tillit

ALLE BEHOLDT LANDSFINALE-BILENE: Fadesen i årets Damelandsfinale betyr i det minste at alle deltakerne beholdt bilene sine. Også Hilde Follaug (NMK Kvinesdal) og vinnerbilen hennes. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Alle disse er jo kvalifisert til å delta i løpet, og de som ønsker det av dem får gratis startkontingent. Uansett vil de få gratis adgang til løpet og banketten, melder NMK Vikedal i en pressemelding uka etter Damelandsfinalen.

Det er nå også bestemt at det blir manuell budgiving under Landsfinalen for senior: – Etter de beklagelige problemene på Kongsberg, har den digitale løsningen mistet all tillit.

– Det er nok for kort tid til å gjenopprette den tapte tilliten til august, sier Svein Erik Østbø i Landsfinale-arrangørklubben NMK Vikedal.

Denne nyheten kom først i Bilcrosspraten – Landsfinale spesial – 1:

Les også: Ny budrekord – ikke bare i Norge, men i Norden.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, ,