Bilcrossprat budspesial: Kongsbergknekken

Vi slipper en Bilcrossprat budspesial, der praten går om det som skjedde sist helg – og som risikerer å velte all bilcross i Kongsberg. Hør den på din foretrukne podcastspiller.

Bakgrunn: Det utrolige budkaoset.

Du kan høre denne bilcrosspraten på Apple podcast eller Spotify eller en annen podcastspiller. Og vi slipper den en dag før normalt, allerede onsdag kveld.

Aldri før har noe liknende skjedd i bilcrossens 42-årige historie, så dette måtte vi bare snakke om – så fort vi fikk svar.

Aldri skjedd før

FRUSTRASJON: Bilcrossjentene ble prøvekaniner for et digital budsystem som kollapset helt under NMKs Landsfinale for damer 2023. Foto: Tom Erik Ramfjord, Galskap motorsport.

Ikke en eneste bil ble solgt på bud, hele budrunden ble annullert. Les om kaoset på Kongsberg her. Og les om konsekvensene det kan få for klubben her.

Vi har tatt en prat med løpsleder, en deltaker, og leder av Norges bilsportforbunds bilcross-seksjon. Hva skjedde, og hva skjer?

– Vi er i dialog med Kongsberg, det vil komme en løsning der – det er jeg helt sikker på, sier seksjonslederen.

Sjekk også: – Dette kan bety slutten på all bilcross på Kongsberg.

Kommende bilcrosshelg: Arrangører bekrefter; – det blir manuelle bud.

KONGSBERGKNEKKEN: Budkollapsen satte deltakere, arrangør og jury på en stor prøve. Alt som skjedde hører du mer om i denne spesialepisoden av Bilcrosspraten. Foto: Tom Erik Ramfjord, Galskap motorsport.

Les også: Ny budrekord – ikke bare i Norge, men i Norden.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!