Ny budrekord – ikke bare i Norge, men i Norden

FAR OG SØNN: Ole Henry Steinsholt (NMK Grenland) vant åpen klasse, mens pappa Kim Steinsholt (NMK Grenland) fikk revansje etter den vanvittige rullingen i fjor i gjesteklassen og vant den i år. Dobbelseier til Steinsholt i en helt sinnsyk Porsche, som satte ny budrekord i antall bud på en enkelt bilcrossbil. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Den forrige rekorden på antall bud på en enkelt bilcrossbil ble knust til pinneved da budene ble lest opp på Talentracet 2023. Far og sønn Steinsholt stilte til start i en helt sinnsyk Porche.

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

Men før det tar helt av i kommentarfelt om at bilcrossen tar helt av – noe som er blitt påstått siden 1982, på tampen av den aller første hele bilcross-sesongen her til lands – så hør hva far og sønn Steinsholt sier til Bilcross.no:

– Dette er en måte å støtte klubben på, vi veit det blir mye bud når vi dukker opp med en bil som dette – det er litt i overkant, innrømmer Ole Henry og Kim Steinsholt, etter hver sin seier, i henholdsvis åpen- og gjesteklasse.

Nesten 600 bud

FUNKER: Den gikk noe så brutalt, denne bilcrossbilen. En Porsche med Volvo motor og drivverk. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Begge kjører for arrangørklubben NMK Grenland, og dette er en fin måte å sørge for penger til klubben på, er de helt enige om. – En så rå bilcrossbil passer bare til baner som dette, og da er det moro å komme med noe helt verst.

Og helt verst var vinnerbilen x 2, en rød og hvit Porsche som satte ny budrekord på en enkelt bilcrossbil:

597 bud, som gir nesten 180.000 kroner i klubbkassen fra denne bilen alene.

Rekord som blir stående?

Den forrige budrekorden på en enkelt bilcrossbil var godt over 400 bud. Den sto lenge i hele Norden, frem til det ble over 500 bud på en bil på NGK Masters i Sverige i fjor høst.

Nå har Norge tatt tilbake rekorden, med rett oppunder 600 bud som det meste noen gang. En rekord mange tenker er umulig å slå, men hvem vet?

Totalt var det 4.175 bud på Talentracet på Grenland motorsportsenter 10. – 11. juni 2023.

– Bare legg inn bud!

VINNERBIL: Runar Maribo (NMK Nedre Hallingdal) gjorde lørdag under Landsfinalen for veteran akkurat som Steinsholt-ene gjorde søndagen under Talentracet: Oppfordret folk til å bude på bilen sin. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Akkurat det samme som Steinsholt-ene, sa lørdagens vinner av Landsfinale for veteraner på Roppemoen, NMK Nedre Hallingdal: Runar Maribo kjører for arrangørklubben der, og innrømte at de hadde lagt ned litt vel mye tid og penger i vinnerbilen.

– Men det er moro når det funker, blir seier – og masse bud! Bare legg inn bud!, sa Maribo både underveis i løpet og etter seieren. Og det ble lagt inn 131 bud på vinnerbilen, av 2.119 totalt.

– Det er kroner i klubbkassa, det! Så det oppfordrer jeg bare til, massevis av bud – det er bare bra.

Heftig bilcrosshelg

Det skjedde mye denne helga, les mer om det her – og vi snakket om det i en kjapp bilcrossprat her. Alle bildene finner du som vanlig i et eget album fra løpet på Bilcross.no sin Facebook-side.

Resultater og oppdateringer la vi som vanlig først ut på snap: bilcrossno.

Vil du støtte jobben som gjøres med Bilcross.no er vippsen 54 02 81.

Se Bilcross.no-bildene fra Talentracet 2023.

TOMMEL OPP: Pappa Kim Steinsholt (NMK Grenland) er en legende i bilsporten, her klar for A-finale i gjesteklassen under Talentracet 2023. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Bilcrosspraten – en kjapp en:

Ny heftig bilcrosshelg i vente: Gamlinger og talenter.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,