Bilcrosspraten: Damelandsfinale spesial

Hvem stiller til start i et rekordstort startfelt? Men tror vi kan vinne? Hvem danser på bordet på banketten? Hvordan uttaler vi navnet til startnummer 88? NMKs Landsfinale for damer står på trappene, og vi tar en bilcrossprat med tittelforsvareren.

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

Vi snakker som vanlig om helga som var og helga som kommer, der NMKs Landsfinale for bilcrossjentene er det store med godt over 100 påmeldt!

Vi får tittelforsvareren på besøk, og vi går gjennom startlisten. Og vi gleder oss!!!

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves

GJEST: Vi tar en bilcrossprat med tittelforsvarer Marte Marthinsen (NMK Grenland), som vant NMKs Landsfinale for damer i fjor og tilbake i 2017. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Årets Damelandsfinale skal kjøres på Kongsberg motorsportsenter lørdag 17. juni 2023, denne er utsatt fra 2021 da det ikke ble kjørt Landsfinaler to sesonger i korona-tid. Så dette oppgjøret har bilcrossjentene og resten av bilcross-Norge ventet lenge på!

Vi mimrer litt til tidligere store bilcrossløp for bilcrossjentene, og vi kikker kjapt gjennom resultater oppgjennom årene og adelskalenderen for NMKs Landsfinale for damer.

Det er trening fredag fra klokka 16.00 til 18.00, lørdag er det førermøte klokka 07.30 med førerdefilering rett etter førermøte. Første start går klokka 09.00.

Startliste finner du her, tilleggsregler her, og mer info om løpet finner du på arrangøren NMK Kongsbergs nettsider (alle eksterne lenker).

Vil du lese mer om NMKs Landsfinale for damer i Bilcross.no-arkivet, så klikk her.

Du får ukas dose Bilcrossprat først på Bilcross.no sin YouTube- kanal torsdag klokka 19.00, så i opptak som podcast rett etter det.

Vil du støtte surret vårt? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 19 er ute klokka 19.00 torsdag 15. juni, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

Hvem er tidenes beste bilcrossjente? Sjekk adelskalenderen!

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, , ,