Bilcrosspraten: Flust av løp

Vi babler i vei om bilcross og rock’n roll og Køben og alt annet som vi skulle surre oss bort i – men heldigvis handler 99 prosent av surret vårt om bilcross. Det er tross alt Bilcrossprat, det her.

Sjekk Bilcrosspraten – hver torsdag på Bilcross.no.

Det er så vanvittig mange løp å snakke om siden sist, og veldig mange løp å snakke om før en stor bilcrosshelg – les mer om alt som skjer den kommende bilcrosshelga her.

Hvem vant, hvem vinner, hvem har utmerket seg, hvem kan ifølge bilcross-snappen utmerke seg til helga – hva rører seg i bilcrossmiljøet? Det er MYE!

– Vi bilcrossprates!

MYE SOM SKJER: Vi har innholdsrike bilcrosshelger bak oss, og enda flere store bilcrosshelger foran oss. Det skjer MYE – og det er mye å bilcrossprate om. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Altså: Mye det samme som før, men denne gang uten gjest. Til det har vi altfor mye på hjertet, så gjesten må nesten vente til neste uke. Da blir det første runde med Landsfinale spesial, med Mats og Ole Thomas.

Så er Bilcrosspraten med Mats og Stian tilbake uka etter der igjen, og sånn går det annen hver uke, også gjennom sommeren.

Men, bare så det er klart: Bilcrossprat hver uke fremover, klokka 19.00 på torsdagskveldene, som vanlig – det er planen.

– Vi bilcrossprates!

Du får ukas dose Bilcrossprat først på Bilcross.no sin YouTube- kanal torsdag klokka 19.00, så i opptak på alle podcast-plattformer vi vet om klokka 20.00.

BILCROSSPRATEN: Episode 17 er ute klokka 19.00 torsdag 1. juni, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

Stor bilcrosshelg i vente: Godt over 400 klare for kamp.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, ,