Talentkonkurransen som bare MÅ blir bedre: – Sånn behandler du ikke en bilcross-junior

Det har kokt litt etter utblåsingen i den siste Bilcrosspraten, der vi er kritiske til hvordan NBFs talentsatsing i bilcrossen feis ut i så å si ingenting sist – men vi velger å være optimistiske for comebacket.

Se og hør Bilcrosspraten – her finner du alle episodene!

Til Bilcross.no har det bare kommet positive reaksjoner på at vi tok det opp, der mange kjenner seg igjen – det kommer frem at flere reagerte på hvordan talentkonkurransen for bilcross-juniorene ble gjennomført. Det startet bra, men fortsettelsen var heller dårlig.

Intensjonen til Norges Bilsportforbund (NBF) var god: Løfte frem et lovende talent i bilcrossen, gi dem en startklar bilcrossbil og en plass i Juniorlandsfinalen, og masse oppmerksomhet.

En god intensjon som må følges opp i praksis

BILCROSSPRATER: Bilcrosspraten ser og hører du hver torsdag klokka 19.00, med Stian Ormestad, Mats Bjerknes og en ny gjest hver uke. Skjermdump: Bilcrosspraten – episode 8.

BILCROSSPRATER: Bilcrosspraten ser og hører du hver torsdag klokka 19.00, med Mats Bjerknes, Stian Ormestad og en ny gjest hver uke. Skjermdump: Bilcrosspraten – episode 8.

Intensjonen er like god nå som talentkonkurransen er tilbake, med noen nye folk i forbundet og med en justering som lover veldig bra – og med siste søknadsfrist i dag 27. mars 2023. Konkurransen må følges opp bedre, og det har vi trua på.

Hør mer om hva vi er kritiske til i fortiden, og hvorfor vi er optimister for fremtiden, med en ny og oppdatert utgave av Norges Bilsportforbunds Bilcross juniorchallenge, i Bilcrosspraten – episode 8.

Les mer om Bilcross juniorchallenge her, og søknadsskjema finner du på Bilsport.no (ekstern lenke). Alle juniorer kan søke, også de som starter opp med bilcross i år. Og vi oppfordrer alle til å søke.

Hele Bilcrosspraten – der Bilcross juniorchallenge-comebacket kommer ett par minutter inn i praten – kan du se og høre her:

BRUKER DU OG SETTER PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,