Påmeldingen til Bilcross.no-cup-finalen er åpnet – Mestermøte på Konsmo er tilbake!

DELT FØRSTEPLASS: Med andreplassen på Sigdal klatrer Henrik Hofton (NMK Modum Sigdal) opp i ledelse før finaleløpet, på delt poengsum med Tobias Grandum Spangen (NMK Hamar) – som vant NMKs Landsfinale for junior 2022 nå nylig. Konsmo blir en thriller! Foto: Stian Ormestad.

Siste runde av Bilcross.no-cup går på Konsmo motorbane den første september-helga, og samtidig vekkes det legendariske Mestermøte i bilcross til live igjen. Påmelding er i gang.

Se bilder fra forrige runde i Bilcross.no-cup 2022.

I Bilcross.no-cup er det som før 60.000 kroner i premiepotten, som både deles ut til vinnerne av hvert løp i åpen-, dame- og juniorklasse, men også en klekkelig sum til de beste totalt i cupen.

Og totalstillingen i cupen skal avgjøres med tredje og siste cup-runde i Bilcross.no-cup på Konsmo motorbane helga 3. – 4. september 2022.

Storløp siden tidlig 1990-tall

I LEDELSE: Henning Bergan Karlsrud (NMK Nore Uvdal) leder cupen sammenlagt før finaleløpet i åpen klasse, men ikke med mer enn to poeng. Her i intervju med speaker Erik Thunem etter pallplass i 1. runde på Kongsberg i våres. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Siden også Mestermøte i bilcross vekkes til live igjen, et storløp NMK Konsmo har kjørt ved flere anledninger siden tidlig 1990-tall, blir det enda mye mer å kjempe om:

– Inkludert i oppsatte pengepremier i Bilcross.no-cup, blir det også pengepremier i Mestermøte, som i gamledager, melder NMK Konsmo.

Og det er ikke småtteri!

Store pengepremier

MIDT I CHAMPAGNESPRUTEN: Amund Lund Reistad (NMK Modum Sigdal) ligger på andreplass totalt før finaleløpet, kun to poeng bak lederen Henning Bergan Karlsrud (NMK Nore Uvdal) – her sammen på pallen etter 2. runde i Bilcross.no-cup på Sigdal. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Førsteplass i åpen klasse gir 30.000 kroner i Mestermøte-premie, andreplass 15.000 kroner, og tredjeplass 5.000 kroner. I juniorklassen er førstepremien 15.000 kroner, så videre 7.500 og 5.00 til resten av pallen. I dameklassen er summene 10.000, 5.000 og 2.500.

Vinner du både finaleløpet i cupen, cupen totalt, og legger til Mestermøte-pengepremien, så kan summen komme opp i over 40.000 kroner i åpen klasse.

Mer om Bilcross.no-cupen etter to av tre runder finner du her. Og stillingen før finaleløpet finner du her.

Sosialt og moro

RÅ BANE: Bilcross.no-cup går på tre av landets beste bilcrossbaner, og finaleløpet går på Konsmo motorbane 3. – 4. september 2022. Det blir en fartsfest av dimensjoner, når også Mestermøte i bilcross er tilbake! Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Det skal kjøres fem omganger og mange finaler over to dager, som alltid i Bilcross.no-cup som hele veien består av todagersløp med vekt på det sosiale.

Påmeldingen er i gang, og her finner du den – det settes opp venteliste ved flere enn 120 påmeldte.

Mer info finner du på arrangøren NMK Konsmo sine nettsider (eksterne lenker).

Bilcross.no-cup 2022: Anne Skollerud suveren – igjen.

Bilcross.no-cup 2022: – Boble-seier over hele linja!

TO STRAKE CUPSEIERE: Ingen har klart det før, men Anne Skollerud (NMK Hønefoss) har klart det: To strake cupseiere så langt i år, og en solid ledelse i dameklassen før finaleløpet. Men cup er cup, og alt kan skje! Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Mimre? Se Mestermøte i bilcross på Konsmo motorbane 2002:

Sjekk bildene fra 2. runde i Bilcross.no-cup 2022.

Sjekk bildene fra 1. runde i Bilcross.no-cup 2022.

Bilcross.no-cup – cupreglement for 2022.

,