Se bilder fra Elverumfestivalen 2022

LUFTER I VARMEN: Alle dørene vifter i varmen, for å kjøle ned mest mulig. En strålende sensommerhelg på Starmoen, med Elverumfestivalen tilbake i all sin støvete prakt. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Heftig som alltid med Elverumfestivalen – her er noen bilder fra et av sesongens største bilcrossløp.

Se alle Bilcross.no-bildene fra Elverumfestivalen 2022.

232 bilcrossere kjempet i støvføyka på Starmoen fra lørdag morgen til søndag ettermiddag, da NMK Elverum endelig kunne kjøre en fullskala Elverumfestival igjen.

Løpet ble korona-avlyst i 2020, og det ble kjørt i en nedskalert versjon med korona-restriksjoner i 2021. Men Elverumfestivalen 2022 er tilbake i all sin støvete prakt denne helga 13. – 14. august 2022.

To storløp på rappen

Det var nemlig strålende sensommervær hele helga, så varmt at det nesten ble en utfordring for både deltakere og arrangør, som måtte la vannvogna gå varm. Likevel var det så tørt og varmt at støvplagen var umulig å holde unna.

For publikum går det jo stort sett greit, mange fant frem paraplyen – uten at det kom et drypp med regn, men for å lage skygge for sola.

Allerede helga om bare to uker blir det enda et nytt storløp på Starmoen, da kjøres Juniorfestivalen 2022.

NMK Elverum er en utrolig driftig klubb, det er bare å bøye seg i støvet.

Her er noen bilder fra løpet:

VANT I FJOR – VINNER I ÅR: Kristian M. Lien (KNA Solør) vant juniorklassen i fjorårets Elverumfestival, og vinner åpen klasse i årets Elverumfestival – for en prestasjon! Dette var hans første seier i åpen klasse, men det blir så visst ikke den siste. Foto: Privat.

Se alle Bilcross.no-bildene fra Elverumfestivalen 2022.

Les mer om Elverumfestivalen i Bilcross.no-arkivet.

,