– Godt med påmeldinger – har plass til enda flere!

HEFTIG NYKOMMER: Tidenes første Fra Namdal til Hell braker løs om en drøy uke, der NMK Namdal, NMK Verdal Levanger og NMK Hell har gått sammen om ett løp over ti omganger, tre dager, på tre forskjellige baner. Foto: Stian Ormestad.

Mange er allerede klare fra flere kanter av landet – men det er plass til flere som vil slåss helt fra Namdal til Hell. Ordinær påmeldingsfrist løper egentlig ut ved midnatt i morgen, fredag 27. mai – men fristen er utsatt til tirsdag 31. mai for å få med flest mulig.

Fra Namdal til Hell: Ti omganger på tre forskjellige baner – og finaler på VM-arenaen!

Årets heftigste nykommer, tør vi påstå: Ti omganger på tre forskjellige baner, over tre dager – det blir helt rått! Bilcross.no skal dekke moroa, så følg med i alle våre kanaler.

Det hele skjer i pinsehelga fra og med lørdag 4. juni til og med mandag 6. juni 2022, i regi av NMK Namdal, NMK Verdal Levanger og NMK Hell.

Bygger gromme biler

BILBYGG: Det smis mye gromt til nykommeren Fra Namdal til Hell. Foto: Privat.

Dette blir å regne som ett løp, der alle beholder bilene gjennom alle tre dagene med bilcrosskjøring og transportetapper mellom arenaene – det blir mye kjøring, med andre ord.

Bilcross.no vet at det bygges mye bra bil rundt om, som man får kjørt mye med før en eventuell budrunde der risikoen alltid er tilstede for å miste bilen.

Hovedbudrunden blir på Hell, men alle som trekker seg underveis kan legge bil ut på bud etter hver løpsdag.

Bare det at finaledagen går på VM-arenaen i rallycross, er så rått i seg selv.

Godt med påmeldinger – har plass til enda flere

Arrangørene forteller til Bilcross.no at minimum antall deltakere er passert med god margin, så historiens første utgave av Fra Namdal til Hell blir uansett kjørt som planlagt i pinsehelga. – Løp blir det!

– Men vi tar uansett i mot flere påmeldinger og legger til rette for at flest mulig som vil bli med får bli med, sier Gisle Berre på vegne av arrangørklubbene.

Det er ikke satt noe tak på antall påmeldte: – Alle som vil skal få bli med!, forsikrer Gisle i prat med Bilcross.no en drøy uke før det hele braker løs.

Her kan du melde deg på, her finner du en til enhver tid oppdatert startliste, og her kan du lese tilleggsregler for løpet. Et eget Facebook-event for løpet finner du her (alle eksterne lenker).

Les også: – Vi har Volvoer og gifteringer klare!

HJEMMEFAVORITT: Thomas Hårberg (NMK Verdal Levanger) får andre løpsdag på sin hjemmebane – samme arena som han vant selveste Landsfinalen i bilcross på tilbake i 2018. Foto: Stian Ormestad.

ACTION! Tre dager med heftig bilcross på tre heftige bilcrossbaner – det blir moro! Foto: Stian Ormestad.

Les mer om Fra Namdal til Hell.