«Kjære bilcross-pappa – du som hjelper alle med alt!»

KLAR FOR SIN SISTE VETERANLANDSFINALE: Morten Steigedal (NMK Tynset) har signalisert at han runder av bilcrosskarrieren etter denne sesongen. Da stiller mange seg i kø for å bidra til at det blir en avslutning med ekstra grom redskap for den svært så rutinerte 56-åringen. Foto: Stian Ormestad.

Datteren unner pappaen en Veteranlandsfinale med skikkelig sprut under panseret i sin siste bilcross-sesong. Derfor har hun opprettet en spleis som mange støtter opp om.

Mimre? Se bilder fra forrige Veteranlandsfinale.

«Kjære pappa!», skriver May Hege Steigedal på sin Facebook-side: «Dette innlegget er til deg. Fra barndommen av har du latt meg og søstrene mine få muligheten til å delta på det meste av aktiviteter, og gjerne alt av aktiviteter med motorlyd.

Du har vært med som mekaniker, som støttespiller, som trener og som sponsor for oss alle sammen. I tillegg har du vært aktiv selv også, og bilcross ble å stå deg nærmest».

TAKKNEMLIG: May Hege Steigedal forteller om en pappa som alltid står på for alle andre. Nå vil hun bidra til at hun og mange andre kan gi noe tilbake. Foto: Privat.

Mange vil være med på å gi noe tilbake

«Jeg kjenner på at nå er det min tur å prøve å gi noe tilbake til deg, som en takk for all hjelp du har gitt meg. Allikevel har jeg ikke mulighet til å gi så mye som jeg egentlig vil.

Akkurat nå holder du på med forberedelser til Veteranlandsfinalen og du har sagt at dette er det siste året du skal kjøre. Du er en usedvanlig god mekaniker, det er det ikke tvil om.

Og jeg har ikke telling på hvor mange motorer du har bygd – og på hvor mange personer du har hjulpet».

Nummer 7 sist gang

«Derfor hadde det, i den forbindelse, vært så utrolig gøy å kunne gi deg noe tilbake. Forrige Veteranlandsfinale ble du nummer 7, og vi er mange som kan skrive under på at du er en sinnsyk god bilcross-sjåfør.

Allikevel vet jeg at du har som mål og som drøm å få en enda høyere plassering denne gangen, som kronen på verket», skriver datteren – som startet med bilcross da hun var 15 år.

Derfor spør May Hege om noen kunne tenke seg å være med å sponse pappa på vipps til 93052645 – alle bidrag kan merkes med «VLF Morten».

En sånn kar som hjelper alle med alt

«Så håper jeg pappa, at dette kan være mitt bidrag til å hjelpe deg mot å nå drømmen din», skriver en takknemlig datter til sin kjære bilcross-pappa som hjelper alle med alt.

Det kommer også frem av kommentarfeltet til Facebook-posten på May Heges private profil, der mange forteller om en hjelpsom og trivelig kar.

Allerede har et 20-talls bidragsytere vippset over små og større summer, forteller May Hege til Bilcross.no.

Sesongens mest trivelige løp

Veteranlandsfinalen har Bilcross.no karakterisert som sesongens mest trivelige løp. Årets oppgjør kjøres på Vinjarmoen motorbane, NMK Fluberg, lørdag 11. juni 2022 – med trening fredagen før. Dette blir ett av mange store oppgjør i en fantastisk juni-måned, les mer om det her.

Mer info om løpet og påmelding finner du på arrangøren NMK Flubergs nettsider (ekstern lenke).

Påmeldingsfrist er 5. juni, og per nå er drøyt 80 bilcross-gamlinger påmeldt.

I FINT DRIV: Morten Steigedal (NMK Tynset) ble en publikumsfavoritt også under den foreløpig siste Veteranlandsfinalen tilbake i 2019, med flott og bred kjørestil bak rattet på en velfrisert Volvo 240. Det holdt helt til en B-finale i 2019-oppgjøret. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om NMKs Landsfinale for veteraner i Bilcross.no-arkivet.

Bilcrossbloggen: – For en fantastisk drømme-juni!

, ,