Bilcross.nos november-cup 2021

En cup over samme lest som de gode gamle bilcross-bakkeløpene, som tidligere. Det starter med tre ganger opp samme bakke med gamle bakhjulstrekkere, og fortsetter tre ganger ned samme bakke med gamle forhjulstrekkere.

Bilcross 40 år – les alle jubileumssakene her.

Hvem blir best jevnt over, både opp og ned bakken, med spinn på både bak- og forhjulene?

Bilcross.no lanserte november-cupen på tampen av oktober på Bilcross.nos Facebook-side, og nå nærmer den første av to cuprunder seg slutten.

559 påmeldte

STILLINGEN: En ting er sikkert, og det er at resultatlisten ser neppe slik ut etter at nedtellingen er ferdig. Dette er topp-20 før siste innspurt, der det ventes mange kanoner til start det siste døgnet.

Hvert løp varer nemlig i to uker, og det første startet 1. november – det siste slutter på tampen av samme måned. 

Akkurat nå er det 559 deltakere i BILCROSSNO-klubben, og snaut hundre har prøvd seg så langt på det første løpet.

Det er i skrivende stund fortsatt godt og vel ett døgn igjen av det første løpet, så mange vil nok slenge seg med i siste innspurt.

Slik gjør du det:

For å bli med må du logge deg på Dirtrally2.dirtgame.com og klubben BILCROSSNO (ekstern lenke), kommer du ikke direkte inn på rette klubb søker du opp BILCROSSNO under «clubs».

Etter å ha bekreftet at du vil bli med i klubben på nett, kommer eventet opp på din spillkonsoll under «clubs».

Send gjerne inn navn, nick og adresse så du kommer på startliste for Bilcross.no bakkeløpcup 2020 / 2021.

Denne cupen går som følger:

  • Hawkes bay, Te Awanga sprint forward, tre ganger opp bakken med H2-bakhjulstrekk. Dette løpet ligger ute i 14 dager fra og med 1. november.
  • Så Hawkes bay, Te Awanga sprint revers, tre ganger NED bakken med H2-forhjulstrekk. Dette løpet ligger også ute 14 dager.
  • Det er en kort service mellom hver kjøring, det er finvær hele veien. Uventete hendelser kan forekomme, akkurat som i ekte bilcross…
  • Poengberegning ifølge Codemaster-opplegget, sammenlagtvinner gjelder – dvs den som er best jevnt over både opp og ned bakken, i både bak- og framhjulstekk.

Alle gode ting er tre – med det fjerde skal det skje

Det startet i den mørkeste og stilleste korona-tid etter nedstengningen av landet, med Bilcross.no-cup 2020 over hele åtte løp, fra tidlig på vårparten til langt utpå sommeren.

Før jul kjørte vi en førjulscup der seieren ble avgjort med ett eneste poengs margin, og på nyåret i år var det en vintercup på snø og is.

Og nå er det altså en ny cup – den fjerde i rekken: November-cup, som går over to løp i hele november-måned 2021.

Les mer om Bilcross.nos bakkeløpcup.

POPULÆR CUP: Bilcross.no lanserte digital motor-moro i korona-tida, og det ble en stor suksess med bilsportsamhold gjennom skjermen. Nå kjører vi en november-cup over to løp.

Les om det aller første bilcrossløpet: – Det tok helt av!

,