Outsider opp i ledelse: – Det har vært mye trening og testing, så det er gøy at det gir resultater!

Finaleløpet er godt i gang i Bilcross.nos vintercup 2021. En deltaker har gått fra listefyll til ledelse i denne tredje digitale Bilcross.no-cupen.

2020 ble en veldig annerledes bilcross-sesong – men med minst like stor bilcross-interesse!

Bilcross.nos vintercup 2021 på Dirt 2.0 er godt i gang. Det første av to løp er ferdigkjørt, og finaleløpet er nå straks halvkjørt.

Du kan slenge deg med fortsatt, siste frist for å gjennomføre tre kjøringer på Bjørkelangen-etappen går ut om en uke. Her finner du all info om cupen og hvordan du deltar.

Ny fører i føring

Resultatlisten så langt er spennende lesning. For som et troll ut av eske suste en nytt navn inn i tetstriden: 25-åringen Jakob Hvambsahl (NMK Kongsberg).

Etter en åttendeplass og en tredjeplass som eneste tellende poengplasser i de mange løpene som har vært i våre virale Bilcross.no-cuper tidligere, var kanskje ikke dette konkurrenten folk fryktet mest da vi dro i gang vår tredje virale Bilcross.no-cup.

Men outsideren kom sladdende inn i tetkampen, og la til og med den tilsynelatende suverene Petter Von Zernichow Olsen (NMK Konsmo) bak seg i snøføyka.

Tett i toppen – som vanlig

Dermed er det Jakob Hvambsahl foran Petter Von Zernichow Olsen før finaleløpet, med Bjørn Hagen på en tredjeplass – samme mann som også ble tredjemann totalt i førjulscupen.

Videre på topp-ti finner vi fra fjerdeplass og nedover Ole Skredderberget, Terje Flåten, Stian Ormestad, Benjamin Tveit Halvorsen, Kristian Svendsen, Thomas Wangen og Timian Johan T. Hansen – sistnevnte kun 11 år gammel.

Følgende vaker på plassene rett utenfor topp-ti: Kjetil Flåten, Amund Lund Reistad, Kristine Salte og Joakim Sture Pettersen – alle fortsatt med en mulighet til å gå helt til topps, alt ettersom hvor finaleløpet nå braker i vei.

Deilig revansje?

Mannen i ledelse, Jakob Hvambsahl, skal gjøre alt i sin makt for å beholde ledelsen i cupen helt inn. Fra før av har han en 17. plass totalt å vise til fra vår aller første virale Bilcross.no-cup, og digger å lede cupen nå:

– Ja, det er veldig moro, forteller Jakob til Bilcross.no: – Det har vært mye trening og testing av oppsett siden sist gang jeg kjørte Bilcross.no-cup.

– Så det er gøy at det gir resultater!

Bakgrunn: Bilcross.no vintercup – hvem blir best på snø og is?

Her finner du alle sakene om Bilcross.nos online-cuper.

NORSK ETAPPE: I finaleløpet er det Bjørkelangen som skal kjøres tre ganger. Foto fra spillet.

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!