Bilcross.no vintercup – hvem blir best på snø og is?

VINTERLØP: To etapper fra Svenskerally blir arena for Bilcross.no vintercup 2021. Foto fra spillet.

Vi drar i gang vår tredje virtuelle Bilcross.no-cup, denne gangen Bilcross.no vintercup 2021. Og det er bare å begynne å trene, før første løp er i gang 1. februar.

Her finner du alle sakene om Bilcross.nos online-cuper.

Bilcross.no vintercup 2021 er selvfølgelig helt gratis å henge med på, akkurat som de to foregående cupene – som har samlet over 500 deltakere!

BILCROSS.NO-CUP ONLINE: Mange rigger seg til for fart og spenning foran skjermen i disse korona-tider. Her fra et garasjeloft i Trøndelag. Foto: Privat.

Men har du lyst til å støtte Bilcross.no, så minner vi forsiktig om Bilcross-no-vippsen som er 54 02 81.

Hvem blir best gjennom to vinterløp?

Cupen varer gjennom hele februar, med første start 1. februar klokka 12.00 og siste målgang innen klokka 21.00 1. mars 2021.

Det er som før tre gjennomkjøringer av samme etappe per løp som gjelder, denne gangen Skogsrallyt og Bjørkelangen i Svenskerally.

Hvert løp ligger ute i to uker, før hele cupen avsluttes 1. mars. Da vet vi hvem som blir best over to vinterløp.

Nye, grommere biler

Nytt nå er bilene: Vi oppgraderer et lite hakk til H3-biler med bakhjulstrekk. Det vil si BMW M3, Opel Ascona B, Ford Sierra, med mer.

Litt mer pulver på glatta er jo bare moro? Føret skal være bra hele veien, med overskyet og oppholdsvær gjennom hele cupen.

Og det er lagt inn service mellom alle kjøringer.

Stor spenning

Poengberegningen blir slik Codemaster har lagt opp til, så resultatlistene kan du følge med på i klubben. Det er alltid stor spenning til siste slutt i våre Bilcross.no-cuper, og det er moro!

Til slutt settes det opp en resultatliste opp for Bilcross.no vintercup 2021, der alle også må stå oppført startlisten for å bli registrert.

Står du allerede oppført, trenger du ikke foreta deg noe. Vil du bli ført opp? Send epost med navn, nick og bosted til Bilcross.no@gmail.com.

MER POWER! Denne gangen er det H3-biler med bakhjulsdrift som gjelder. Foto fra spillet.

Hvordan henge med på cupen:

  • Du kan delta fra alle plattformer, uansett hvilken konsoll eller PC du spiller Dirt 2.0 på.
  • For å henge med på selve bakkeløpet, må du logge deg inn med ditt brukernavn og passord på www.dirtrally2.com, søke opp BILCROSSNO, bli med i BILCROSSNO-klubben, og så vil løpene dukke opp i freeplay-visningen i spillet under «Racenet clubs».
  • Står du på vår startliste, så er du med i kampen om seieren og eventuelle premier. Da kan vi også enkelt ta kontakt med deg og skrive saker for å holde bilcrossfolket oppdatert på stilling og spenning i vår virtuelle vintercup.
  • Send ditt nick, ditt ekte navn og bosted til bilcross.no@gmail.com så blir du med på startlisten. Står du allerede på listen fra forrige gang, trenger du ikke sende på nytt.

Her finner du alle sakene om Bilcross.nos online-cuper.

SVENSKERALLY: Skogsrallyt og Bjørkelangen er etappene som skal kjøres tre ganger i hvert løp. Foto fra spillet.

Sjekk også: Førjulscupen er avgjort – med ett eneste poeng!

Gamlingene tok revansje til slutt: – Hadde aldri trodd!

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

,